Jump to content
SXOC.NL Forum

Sonny

Bezoeker
 • Content Count

  245
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Sonny last won the day on August 15 2018

Sonny had the most liked content!

Community Reputation

167 Excellent

1 Follower

About Sonny

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 03/19/1982

Recent Profile Visitors

389 profile views
 1. De auto zal nog menige centimeters gaan zakken zodat de pasvorm van de banden ideaal zal zijn
 2. Gezien het enorm lange verhaal wat hieraan vooraf is gegaan, alle loze bedreigingen en verschillende namen richting mijn adres vanaf Dominne zo ook Wouter Baars hun kant ga ik niet een reactie hierop plaatsen. Mensen die mij persoonlijk kennen en zo ook de spullen (handel, volledig naast de SXshop!) die ik voor verschillende mensen heb weten te regelen en daar zeer blij mee waren zullen beamen dat bovenstaande verhaal anders zal liggen. De mensen die derhalve toch graag willen weten wat hier exact gaande is kunnen mij een pb sturen of even contact leggen middels Whatsapp, geen enkel
 3. Ook nog ééntje van de binnekant
 4. Ook ik heb in december mn nieuwe Vertex schermen en skirts hier besteld, mede omdat ik al een tijdje zn website bij hield en hij uiteindelijk met een hele scherpe prijs kwam. Hier konden SOI en JDMdistro niet tegenaan concureren. Hij reageert altijd en is altijd laaiend enthousiast. Hoop dat ie gewoon aan zn woord houdt en dus de levertijd van de Vertex producten. Heb zo’n leuk contact met die kerel dat ie zelfs wat extra Vertex accesoires voor me in een tas stopt. En nu weet ik dat Vertex niks weggeeft, dus dat doet ie uit eigen zak.
 5. Kan ik wel aan komen, stuur me ff een PB anders
 6. Laat maar weten man, hoef niet de hoofdprijs voor de spiegels. Seibon deuren standaard prijs zijn volgens mij iets van €2.500 euro. Misschien kan je onderhandelen met Ronald?
 7. Goed om te zien dat je weer opbouwd! Overigens, misschien een idee om eens een prijs op te vragen voor Seibon carbon deuren bij Showoffimports? Ik heb trouwens nog een set oem S15 spiegels liggen.
 8. Nee ik begreep het niet, waarom iemand die een S15 heeft de maten van een oem stuur moest weten
 9. vanwaar je vraag eigenlijk?
 10. Niels, Heb em ff voor je opgemeten, lag toch in mn garage...is 37cm.
 11. Daarna kocht ik em en maakte hem technisch weer in orde, met als resultaat: Nu istie idd weer met originele bumpers
 12. Sonny

  Klaag Topic

  Idd, ben zelf verzekerd bij Interpolis en als het buiten mijn schuld is heb ik meestal binnen 2 weken het geld op mijn rekening. Het feit dat het de schuld is van de tegenpartij mogen ze zelf uitzoeken. Je betaald toch voor je eigen verzekering om door hen geholpen te worden, niet die van de tegenpartij
×
×
 • Create New...