Jump to content
SXOC.NL Forum

ivosp

Bezoeker
 • Content Count

  7,068
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

ivosp last won the day on October 2 2016

ivosp had the most liked content!

Community Reputation

15 Good

2 Followers

About ivosp

 • Rank
  200sx rb20det GT

Recent Profile Visitors

604 profile views
 1. Reactie op Wouts, pagina 1: Op tijd (goede synthetische) olie wisselen en netjes warmrijden doet wonderen. Bij iedere auto kun je pech hebben met de vorige eigenaar, maar bij een turbo benzine auto nog veel vaker.
 2. ik wil ook zo'n camera! daar heeft een (minerale) olie lekker lang in doorgebakken zo te zien.
 3. Als je naar de rdw gaat om je auto te herkeuren ivm andere motor (>40% + power). Nemen ze de spoorbreedte dan ook gelijk mee?
 4. Late welkom! Vrolijk pasen bijna! Ik zou veel baat hebben bij de achterbumper. Ik zie dat ik helaas net een veiling op ebay.de heb gemist. Enig idee of dat ding nog ergens te koop is?
 5. meer lift is altijd goed, ook voor snelle spool up. Meer duratie verlegt met name het koppel naar hogere toerentallen en zorgt zo voor meer vermogen. in feite kies je eerst nokkenassen naar mijn idee, en dan een turbine die het nog kan verplaatsen. vervolgens match je de juiste compressorhelft erbij die het zaakje zo snel mogelijk opspoelt zonder surge.
 6. ik heb ze gewoon gestraald en toen laten poedercoaten. nissan is er zo af als je ze ff op de schuurband legt, als je dat wil.
 7. ivosp

  torqe plate

  als ik Bob even mag citeren (erg veel raceblokken geprepareerd in zijn leven) " AAAAALLLLTTIIIJJJDDDD MET TORQUEPLATE"
 8. huur een golfplaatafscheider en room de olie af met een drijflaagafstrijker/skimmer. zal wel wat moeite kosten om te vinden. Over het algemeen besteed je zoiets uit. Je kan garagebedrijven bellen of ze iets mobiels hebben, maar meestal zijn dit soort installaties dat niet. En als je het goed wil doen (olie geplakt aan de wanden die niet meekomt in de afscheider) moet je nog stoom gebruiken ook. De kosten lopen inderdaad snel op voor een dergelijke reiniging. Natuurlijk kun je het ook op al die houtje touwtje (doekjes, korrels etc) manieren proberen. Kost wel veel tijd en stress misschien (maar ook minder euro's wellicht). En officieel mag je ook geen niet volledig verdampende producten/ontvetters gebruiken om de straat schoon te maken. Hier zijn speciale biologisch afbreekbare middelen voor bedoeld of volledig verdampende producten. Daarom sleutel je beter niet op de openbare weg (heb het in het verleden ook genoeg gedaan, vooral op zondag , dus is geen oordeel verder), los van dat het niet mag. Het kan gewoon een hoop gedoe op leveren als het mis gaat. Maarja, dat is je wel duidelijk nu. Succes ermee.
 9. Das ook bijna het enige wat je hoort. Boost/dump. En een vervelende sr brom erbij Maargoed, hij doet het tenminste.
×
×
 • Create New...