Jump to content

T-mo

Bezoeker
 • Posts

  765
 • Joined

 • Last visited

About T-mo

 • Birthday 08/09/1971

T-mo's Achievements

Regular user

Regular user (2/5)

1

Reputation

 1. De laatste afstellingen kun je het beste op straat doen maar om bijvoorbeeld een goede VE table te maken is een rollenbank toch wel erg handig. Die ralley rijders zullen ook wel het voorwerk op de rollenbank gedaan hebben.
 2. Heb ook al veel spullen met groot plezier aan hem verkocht! Altijd gezellig als ie de spullen op komt halen!
 3. Ook hier goede ervaring met WJ!
 4. Ik heb daarentegen wel goede ervaring met DBM! Hebben het goed geregeld toen de schade aan mijn auto getaxeerd moest worden en daarna gerepareerd! Ik kon mooi van het verzekeringsgeld de schade laten maken en nog wat extra dingen doen! En toen alle onderdelen eindelijk binnen waren (duurde nogal lang maar dat was mijn inziens niet hun schuld) hebben ze alles op alles gezet om mijn auto op tijd klaar te hebben zodat ik hem mee kon nemen voor een weekendje Duitsland!
 5. Al verschillende dingen daar besteld en altijd goede service en snel in huis!
 6. Ook ik alleen maar goede ervaringen met Eric!! Aardige gast en goede spullen!!
 7. Ik heb mijn geld ontvangen!! Na een vriendelijk mail contact heeft Michael het geld over gemaakt!!
 8. Even weekend weg geweest en lees nu dit!! Wat een vage post van Blazer of wie er nu weer onder zijn naam post! Heb trouwens nog geen geld gezien!!
 9. @Nesjex, zoals je ziet zijn er nog meer geinterresseerden in de tensionrods dus terug sturen zou ik niet erg vinden, alleen denk ik dat ze al op zijn auto zitten na 8 maanden!! @John, ik kan me idd niet voorstellen dat oma een hartaanval van jou zou krijgen ! Maar hoop nog steeds op de eerlijkheid van de mens en dat het tot hem of zijn broertje gaat doordringen dat het eigenlijk wel netter is om te betalen voor wat je gekocht hebt!! @WJ, als hij ze terug stuurt dan heb je first dibs!!
 10. bedankt voor de tips allen! Ik had nog nooit gehoord van het formulier inning-kleine-geldbedragen, maar dat is een goede tip!! Adres gegevens kan altijd nog, hij zei trouwens dat het de adres gegevens van zijn oma zijn en het is best sneu als zijn oma een hartaanval krijgt omdat er een sxoc-er op de stoep staat om geld te innen!
 11. Nou Michael toon je goede bedoelingen en maak het geld naar me over of laat je broertje dat doen!!
 12. Na mijn weten ben ik erg lang correct gebleven, alleen na een half jaar om je geld zeuren wordt je het wel een beetje zat! Maar ik zou het erg op prijs stellen als jij of je broertje het geld als nog na mij over zouden kunnen maken, dan kunnen we er een punt achter zetten!
 13. Ik denk dat je heelveel mensen hier op het forum zullen beamen dat ik altijd netjes zaken doe en dat ik altijd mijn afspraken na kom! Je hebt me uitgelegd dat je broertje onder jouw naam die onderdelen bij mij gekocht had (je eerste reaktie na een half jaar dat ik contact met je probeerde te zoeken), verder zei je dat je er geen moeite voor ging doen om mij mijn geld te bezorgen! En hij vond het dom hoe ik zomaar meteen dingen eiste???? ik wachte op dat moment al een half jaar op mijn geld en enige reactie van jullie kant!! en daarom betalen we maar niet, dat geeft wel aan wat voor normen en waarden jullie erop na houden Ik heb je meerdere pm-en gestuurd waar je helemaal niet op reageerde, ik heb meerdere malen in mijn verkoop topic aangegeven dat je (of je broertje, mij om het even, ik kan niet zien wie er allemaal met de naam Blazer op het forum dingen kopen en niet betalen!) nog niet betaald had, daar reageerde je ook niet op! En ja dan raak je op een gegeven moment geirriteerd en het is dat je in die f*cking uithoek woont anders was ik het geld wel komen halen als overmaken zo moeilijk is! Jij en/of je broertje zijn gewoon niet betrouwbaar en daar is dit topic voor om andere mensen te waarschuwen voor mensen zoals jullie!! Maar ik zit me nu al bijna een jaar met enige regelmaat op te vreten over jou en dat over 70 euro en daar begin ik behoorlijk van te balen!
 14. Ik heb vorig jaar juli tension rods aan Blazer verkocht, ik verkocht toen een boel dingen en dacht dat hij het geld al had overgemaakt maar dat was niet zo, dus had ik perongeluk de tension rods opgestuurd! Ik hem bericht dat ik het geld niet ontvangen had en na vele mailtjes en vriendelijke verzoekjes, minder vriendelijke verzoekjes en na lul verhalen aan gehoord te hebben dat zijn broer onder zijn naam de tension rods van mij gekocht had, heb ik tot op heden nog steeds geen geld gezien! Dus kijk uit als je zaken met Blazer doet want hij is goed in belazeren en in onbeschoft gedrag!
×
×
 • Create New...