Jump to content
SXOC.NL Forum

Robin_s15

Bezoeker
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Robin_s15

 1. Ja ook nieuwe wielen inderdaad.
 2. Vreemd, ik zie ze wel gewoon alle 3?
 3. Zo dat is ff geleden. Inmiddels is er veel gebeurd aan de auto. Alle remklauwen zijn gereviseerd, vag bobines geplaatst, nieuwe turbo elbow/downpipe, nieuwe schroefset, koplampen opgeknapt en zo nog veel meer. Hier nog wat foto's van hoe hij er bij staat.
 4. Daar ben je goed weg gekomen dan! Dankje voor het compliment. Ben ook echt blij met het scheurijzer.
 5. Heb zelf het idee dat het kinderen zijn geweest zonder fatsoenlijk opvoeding.
 6. Nou weer even een update. Laatste weken een beetje pech met de auto's. De cabrio heeft op wonderbaarlijke wijze een deuk in het achterscherm en schaven op de achterbumper. De antenne vond men ook niet mooi en is afgebroken. Fijne mensen wonen er in onze buurt En als laatste begon iemand met stukken band te strooien op de snelweg die vakkundig op de voorkant van de Silvia zijn beland. Gevolg is 2 pauperauto's en een hoop ellende. Maar goed het is alleen materiële schade moeten we dan maar denken. De schade aan de Silvia is verzekeringswerk. Wel zelf alvast de intercooler a
 7. Denk dat ik aankomende zondag aardig gaar zal zijn. Kans is klein dat ik er ben
 8. Gisteren een Walbro brandstofpomp geïnstalleerd. Tot mijn verbazing zat er al een Walbro in haha. Toch de nieuwe erin gefrommeld. Heb nu een gebruikte over.
 9. Random pictures. Vandaag mensen naar gala gebracht met m'n zwager. Groot deel van de dag aan het poetsen geweest dus Hier en daar nog wat dingetjes opgeknapt, zoals afwerking naden achter de achterlichten opgeknapt, ruitenwissers gespoten en de velgen beun zwart gemaakt voor zolang tot de nieuwe velgen er komen.
 10. Van 0.55 naar 0.75 gegaan
 11. Nieuwe radio en boost controller gemonteerd. Rijdt alweer een stukje anders nu
 12. Lekker weertje vandaag! In de Silvia heb ik een nieuwe radio geplaatst, revisie startmotor, nieuw logotje voorop, achterbumper gespoten samen met nog wat klein spul. Ook nog diverse lampjes gemaakt en wat dingetjes onder de motorkap netter gemaakt. Binnenkort even de velgen spuiten en dan doorsparen voor een setje dikke sloffen.
 13. Nee dat niet maar ik was er met mijn zwager. Rode Eclipse in t hoekje.
 14. Haha tsja die swiftjes kun je ook heel veel lol mee hebben. Vooral de grijze is net een kart. En als alles wat ik nu aan het doen ben lukt gaat de s15 het nog afleggen ook tegen dat hok. Over Waalwijk gesproken. Was jij dan pas geleden bij die redelijk grote meeting bij de Piet Klerx?
 15. Komt helemaal goed. Gisteren al een boost lekkage opgelost, waardoor hij nog wat rapper is geworden. Kom trouwens uit Brabant. Nog meer mensen uit Brabant hier?
 16. Welkom en veel plezier ermee
 17. Inmiddels in mijn bezit Nu maar lekker genieten!
 18. Dank voor het welkom. Ik zal met de foto's toch maar beginnen met mijn auto verleden, om het beeld compleet te krijgen. 1ste auto: Swift mk4 sensation uit 2000 Begon zo En was op een gegeven moment zo Toen kwam de Swift mk2 gti uit 1990 Die begon zo En eindigde vlak voor verkoop zo Als laatste kwam de Swift mk3 cabrio bij de familie, omdat de zon scheen... Die begon zo En is momenteel ook niet standaard meer En toen was er plots een Nissan aangeschaft, geheel niet in de lijn der verwachting als je kijkt naar de historie. Die zal ongeveer
 19. Hallo allemaal, Ik ben Robin en heb meer dan 4 maanden geleden een s15 spec r in Japan aangeschaft. Ik heb hem nog altijd niet voor de deur staan, maar dit moment gaat heel dichtbij komen nu. Hij is al in Nederland en reeds bij de RDW op visite geweest. Binnenkort zal ik wat foto's plaatsen. Hopelijk ga ik veel van dit forum en de mensen hier leren. Nissan is totaal nieuw voor me. Afgelopen 8 jaar altijd oude Swifts gereden. MK2 GTI, MK3 cabrio en een MK4 Sensation die ik momenteel om aan het bouwen ben naar circuit speeltje met gti motor + turbo etc. Altijd veel lol beleefd met die wagent
×
×
 • Create New...