Jump to content
SXOC.NL Forum

Weiqunw

Admin
 • Content Count

  6,694
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  254

Everything posted by Weiqunw

 1. Gaaf! Hoe ging de drift wedstrijd, nog een bepaalde plek/score behaald of hoe zit dat in elkaar?
 2. Weiqunw

  Dumpvalve

  Hoe hard wil je dat ptsssssssj klinkt? Ik weet dat er dumpvalves op de markt zijn waarbij je dat makkelijk kunt instellen. Forge of Tial bijv. Mocht je niet teveel eraan wilt sleutelen, er zijn ook apps die je op je smartphone kunt installeren waarmee je een dumpvalve geluid kunt nabootsen. Met de volume knop kun je dan de dumpvalve harder of zachter laten klinken.
 3. Forums blijven handig voor als je bijv. problemen hebt. @Bramk jij hebt een brandstof probleem toch? Misschien kun je het hier proberen.
 4. Goedemorgen Is er hier nog leven?
 5. Weiqunw

  Het blij topic!

  Mooie ervaring! Hoe kwam je daar zo bij, of kun je het gewoon openlijk bezoeken? Heb net de sleutel van mijn huis gekregen
 6. Weiqunw

  R.I.P Edwin

  Las het op Facebook ja! Edwin heeft wel eens aan mijn SX gesleuteld en heb er wel eens onderdelen gehaald. 49 is veel te jong! Sterkte voor alle betrokkenen!
 7. Alsnog gezellig!
 8. Ik heb er ook 1 op mijn BMW 1 serie. Als je die op je E36 wilt moet je er wel minimaal 10 plakken.
 9. fbi haha, google image reverse zeker Thanks allen!
 10. Achtertuin is nog aardig groot waarvan de helft groen. Dat komt met de tijd wel Op dit gedeelte aan de zijkant zou mooi een garage kunnen komen.
 11. Nissan kan nog iets naar achter, dan zou de daily nog voor de voordeur passen. Achter de SX zit nog een schuurtje van 2,50x4m, die zou ik nog weg willen hebben. Dan kan direct in lijn met de uitbouw nog een aardig grote garage gebouwd worden en dan blijft de oprit nog behouden. Oh en de boom in de voortuin mag wel weg van mij Funda foto geeft een wat beter beeld
 12. De bovenste nog niet eerder gezien
 13. Haha ik ook, meerdere keren
 14. Als het goed is een huis gekocht, nu nog wachten tot de hypotheek rond is.
×
×
 • Create New...