Jump to content
SXOC.NL Forum

Rick

Bezoeker
 • Content Count

  1,341
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

3 Followers

About Rick

 • Rank
  -
 • Birthday 07/29/1981
 1. Een mooi intercoolertje gekocht. Snelle afhandeling, prima service.
 2. Er bestaat wel een stage 1 chip. Ik heb nog een stage 1 ecu van spec 2 rb25det liggen die destijds bij Rising Sun Performance vandaan kwam. Is geschikt voor open uitlaat, open luchtfilter, fmic en walbro, turbodruk ong. 0,9 bar (resultaat is ruim 310pk). Ik heb later over gegaan naar een power fc, dus stage 1 ecu is te koop. @ masterjp, pm me maar even als je interesse hebt. oh ja, met hogere turbodruk geven de std. coilpacks van de rb25 ook vrij snel op, en check je bougies (0,9 - 0,8mm).
 3. Rick

  [FJ20] motorprobleem

  Loopt als een zonnetje
 4. Rick

  Flat te koop :)

  waarom stapt ie eigenlijk uit??
 5. Van harte gefeliciteerd! En een super leuke kaart!
 6. Top! Heb je ook het handboek van s12?
 7. Dit zijn onze duitse vrienden! Aardige gasten en uiteraard knettergek op de baan.
 8. Bedankt voor de reacties!! @mclarenboy, op het potje stond zilver... uiteindelijk lijkt het inderdaad meer op grijs. Ach, door de rook zie je het toch niet meer.... Nieuwe turbo doet het trouwens goed!
 9. Dit jaar wordt ik gesponsord door Atomic Energy Drink! Klik op de foto op de site van Atomic en zie nog meer actie foto's! Atomic energy drink
 10. Als je vrijdag bedoelde dan was ik dat. Jij met cookies:) Je hebt nog de maagdelijke versie van de atomic driftauto gezien. zo issie nu:
 11. Rick

  Sneeuw?

  Kutsneeuw, vandaag 4,5uur over gedaan om thuis te komen... Is maar een stukje van 82km.
 12. Naaaiiiss, kom ik toch wel even mooi voorbij vliegen
 13. Rick

  witte s13

  Ik zag vanmiddag bij het horizoncollege in heerhugowaard een witte s13 staan.
 14. Mijn idee was om alles rustig op de bank af te stellen: turbodruk, timing en a/f. Ik kan niet hier door de wijk mijn boostcontroller netjes instellen..... De wideband is zo goed als besteld. Dan kan ik inderdaad zelf wat controleren en instellen. Alleen is het zo dat er de eerstvolgende keer op zandvoort meteen gedrift moet worden (9 en 10 okt), weinig tijd dus....
×
×
 • Create New...