Jump to content
SXOC.NL Forum

Rick [Carportal.nl]

Bezoeker
 • Content Count

  5,830
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

1 Follower

About Rick [Carportal.nl]

 • Rank
  Absurd user
 • Birthday 08/08/1986

Recent Profile Visitors

616 profile views
 1. LOL: 'Niet betalen voor spelletjes ook' En dan.. 'Ja ik heb helaas niks met racegames'. Mooi man! Nee, om van een leuke game te genieten moet je er voor betalen. Dan pik je ook mooi alle updates direct mee. Wat is er mis mee om een paar euro's te betalen voor een goede game? Ik zal de mods ook ff downloaden. Is alweer een tijdje terug dat ik assetto gestart heb, maar die game is geniaal. Ben benieuwd naar deze tracks!
 2. Veul beter zonder die kap ja. Zijn er al aanmeldingen binnen van Porsche-rijders die het eens willen testen?
 3. Dacht al zoiets inderdaad. Een beetje wat je bij de ring dus ook hebt. Die mensen die er zo hard af vliegen zijn dus allemaal mensen die gas liften/dumpen als ze de wagen weg voelen glijden? Dan ben je hem dus sowieso kwijt. Listig baantje dus toch nog op die manier.
 4. Shit zeg die BMW klapt raar over de kop. Toch wel fijn zo'n kooi in je wagen. Wat is dat trouwens dat iedereen daar in die bocht er af vliegt?
 5. Gadverdamme man, herkenbaar verhaal. Ik heb ook een keer een buurman gehad die altijd heel aardig tegen me deed, en vervolgens naar buren van hem ging, om te vertellen dat hij waarschijnlijk maar de milieu politie ging inschakelen omdat ik met mijn auto bezig was, voor de deur van de buren waar mijn 'aardige' buurman dus heen ging. Deze mensen kwamen daarop naar mijn huis toe, om te vertellen dat als de milieupolitie aan de deur stond deze niet via hen kwamen, maar via de 'aardige' buurman. Ik heb later een keer politie door mijn straat zien rijden terwijl ik aan het klussen was. Ik keek ze aa
 6. Pkcoupe, omdat die twee niet bijdragen aan wat dan ook (volgens jou) moeten ze dus maar eerder dood dan een ander? Beetje domme redenatie. Maar goed. Maakt verder ook niet uit allemaal. Het is inderdaad al triest genoeg allemaal. Edit: En die conspiracy-theorie shit moeten ze ook mee op bokken. Je kon er op wachten he.
 7. Las het vanmorgen om 06.00. Is gewoon om naar van te worden. Was een goed mens met heel veel dingen.
 8. Ja ik heb dat ook gehad heeeeeel lang geleden, dat de achterste krukaskeering lek was. Alles zat er onder werkelijk waar. Ook waren mijn nokkenaskeeringen (zijn geloof ik dezelfde als die krukaskeerring als ik me niet vergis??) lek, waardoor mijn dynamo, en de hele zooi onder de rotzooi zat. Ik kon er nog wel hele stukken mee rijden, maar ik werd iig flink vergast. Als je bak goor is, is het bijna zeker de krukaskeerring. Trouwens op die ene foto lijkt die zwarte-slang ook wel gaar? Of is dat gezichtsbedrog?
 9. Die shizzle verkopen ze dus ook gewoon bij de mediamarkt bijvoorbeeld.
 10. Hoeveel CC is die spuit? 7cc ofzo? Je moet namelijk wel weten dat je alles kunt vullen, maar inderdaad, als hij het er nu al langs perst, als je dat op een of andere manier kunt zien, dan heb je een probleem. Gezien zo'n spuit geen druk uitoefent en je oliedruk een behoorlijk stuk meer is. Nu is de olie ook koud en als het warm is pers je het er onder druk dus nog makkelijker langs.
 11. Waarom krijg je alleen ohm waardes als je voltages moet meten? Dan vraag ik me af of je je multimeter wel goed ingesteld hebt. Want de meeste multimeters hebben een stand waar je hem op moet zetten. Je zet hem op gelijkspanning in voltages (dat is V met wat streepjes, niet dat ~ teken want dat is wisselspanning) en dan moet je gewoon keurig voltages kunnen meten. Ohms meet je op de stand die daar voor bedoeld is, maar die heb je in dit geval dus helegaar niet nodig. Als je dit allemaal wel begrijpt dan kun je mijn post als niet gepost beschouwen
 12. Wat olie? Dat is een beste bats olie die je er in hebt zitten
 13. Check ook al die vacuum-leidingen op eventuele lekkages. Er zitten nogal veel op een CA18. Bij mij waren er verschillende lek. En juist dus ook die dikke slangen op je inlaat die in de buurt en op zitten van je air regulator. Deze ook checken. Deze moet open zijn bij koude motor en dicht gaan bij warme motor. Ze willen nog wel eens smerig worden waardoor het mechanisme niet meer lekker werkt. Je hebt hier twee types van. Eentje van plastic, deze kun je uit elkaar halen en schoonmaken. Ik heb die massieve versie, dus kun je verder niet open halen volgens mij.
 14. Dan zou ik een LSD nemen. Lekker rijden en toch een datsie kunnen doen. Als je puur voor het driften gaat zou ik hem mooi vastklappen.
×
×
 • Create New...