Jump to content
SXOC.NL Forum

RGeris

Bezoeker
 • Content Count

  265
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Everything posted by RGeris

 1. Welkom! Ben benieuwd naar de foto's Mooie kleur ook
 2. RGeris

  het nieuwe forum

  Voor mij is het anders wel een stuk sneller op het moment
 3. RGeris

  het nieuwe forum

  Is dit iets https://webflake.sx/topic/21690-add-imgur-upload-button-in-the-editor/ @Jarl? *edit* Ik zie nu dat het script geupdate moet worden voor de versie die het forum gebruikt, iemand op het forum die dit kan misschien?
 4. RGeris

  het nieuwe forum

  Is er geen mogelijkheid om de upload direct te verwijzen naar imgur of iets dergelijks? Dan zijn er geen extra kosten omdat je ze op imgur host lijkt me.
 5. Tijdje geleden besteld, vandaag binnen Swift Springs 8kg/6kg voor de S12 coilovers die ik ga bouwen
 6. RGeris

  Het blij topic!

  NISMO Auto Louver Fog lights zijn binnen
 7. NISMO Auto - Louver Fog lights https://youtu.be/Nyir7t2mToM?t=2m2s
 8. Weet niet zeker of dit de juiste plaats is om dit bericht te posten maar mocht het jullie interesseren: JF-VN-36 staat eindelijk op kenteken in Dubai . De auto is daar nog aangepakt omdat er toch wat roest te vinden was.
 9. Oude HKS Intercooler Oude HKS Turbo timer NISMO Horn Button C's short shifter
 10. RGeris

  Het klus topic

  21+ jaar oude koelvloeistof
 11. RGeris

  Het klus topic

  Koelsysteem vrij gemaakt van de aangekoekte rommel die er in zat en vervolgens nog een paar keer geflushed om er zeker van te zijn dat de doorstroming goed is .
 12. Andere motorkap voor de 240K GT H/T. Niet in perfecte staat maar veel beter als de kap die ik nu heb. Volgende maand ophalen in Zwisterland
 13. NISMO Shift knob Moet nog wel gepoetst worden en de NISMO lettertjes kunnen wel wat verf gebruiken
 14. Nee, zo past het alleen op een "reverse head". Met aanpassingen is natuurlijk alles pas te maken. Hier een foto van een BTCC motor met "reverse head": Zoals je ziet zijn de inlaat / uitlaat omgedraaid bij deze motor vandaar de benaming "reverse head". Er zijn verschillende versies van deze kleppendeksels en er bestaat er ook een voor een gewone kop:
 15. Janspeed SR20 BTCC kleppendeksel van magnesium
 16. Thanks, jammer dat het niet werkt op BP-28-GB maar wie weet komt het in de toekomst nog van pas. Ja, dat dacht ik ook idd. Ik lees nu dat op de RDW website staat tot 9 jaar. Ik heb het even opgevraagd: 1. Onbekend (9 jaar en 5 maanden) 2. Handelaar (20 jaar en 11 maanden) 3. Handelaar (1 dag) 4. Particulier (Heden) Lijkt me dus logisch dat de eerste eigenaar gewoon particulier was.
 17. Van te voren had ik al gekeken op RDW en toen stond er nog 0/0. Voor zo ver ik weet is het een opname vanaf toelating.
 18. Deze komt van Jan inderdaad. De auto is altijd in het bezit geweest van een Nissan dealer maar heeft de laatste 21 jaar stil gestaan. Ik vind dat de body in nette staat is. Tot nu toe heb ik 2 a 3 plekjes kunnen ontdekken waar aan gelast moet worden maar niks ergs. Wat wel apart is bij deze auto is dat er nu op RDW staat dat ik de eerste eigenaar ben:
×
×
 • Create New...