Jump to content

SlideVia

Bezoeker
 • Posts

  817
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  36

Everything posted by SlideVia

 1. Wat is er mis met Fr-sport? Nooit geen problemen mee ondervonden. Alles het langer duurt nemen ze altijd contact met je op. Z1 motorsport heb ik ook veel besteld zonder problemen.
 2. Heb meerdere dingen in de sx-shop over de jaren besteld en nooit geen problemen mee gehad. Echter vind ik dit de raarste manier van zaken doen. Als een deal niet door gaat om welke reden dan ook dan geeft de verkopende partij toch gewoon het geld terug? ( vooral omdat het niet bedrijfs matig is en de verkopende partij niks heeft ingekocht speciaal voor de kopende partij )
 3. Bestel er ook niks meer na slechte ervaring. Eerste keer een 180sx achter bumper besteld. Deze hadden ze al in Engeland liggen. Het duurde en duurde en duurde maar er kwam niks binnen. Pas toen wequin een keer voor mij een bericht had gestuurd kreeg ik een keer respons. Ze waren hem vergeten op te sturen. Eenmaal aangekomen was deze wel in de staat zoals ze beschreven. Een half jaar laten een versnellings pook voor een r154 bak daar besteld. Dit werd al vrij vlot op gestuurd en kreeg ik binnen. Echter was de helft niet aanwezig. Ze hier een bericht over gestuurd. Dit zouden ze compenseren als hun container uit japan aan kwam. Aangezien losse shifters voor een r154 vrij slecht te krijgen zijn. Lang verhaal kort, we zijn een jaar verder en wacht nog steeds op geld retour of compensatie van hun. Heb de hoop wel opgegeven en bestel er niks meer.
×
×
 • Create New...