Jump to content

Metaripley

Bezoeker
 • Posts

  286
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Metaripley

 1. Zijramen voor zonder krassen, setje achterlichten, stadslichten voor compleet wit zonder oranje, LSD diff.
 2. Ja, maar je wil je spul verkopen of niet..... Je kunt mensen natuurlijk afzetten ook. Maar ik krijg nog geen reactie met betalingsgegevens. En oke, als je niet alle tijd hebt. Heb ik ook niet altijd. Maar, of regel het meteen (hoeveel werk is dat nu werkelijk?), of vermeld gewoon netjes dat je geen tijd hebt op het moment, je het vergeten bent, je het toch niet verkoopt, je het ondertussen al aan iemand anders verkocht hebt OF WHAT EVER!
 3. Netjes via whatsapp, snel vriendelijk en vroeg naderhand nog of alles netjes was aangekomen enzo. Precies zoals het hoort.
 4. Ben nog steeds aan het wachten op mijn LSD diff.
 5. Ligt dit misschien aan mij? Ik ben redelijk nieuw in de SX wereld maar heb ondertussen wat onderdeeltjes op mijn lijstje staan die ik nog nodig heb. Op mensen hun eigen topics gereageerd en mensen op mijn gevraagd topic via PM. Maar na 1 of 2 berichtjes en wanneer ik zeg dat ik bereid ben geld over te maken verloop alles opeens heel stroef of komt er geen enkelen reactie meer. Nu zijn er ook positieve : tim-s14 (goede communicatie en snel verlopen en onderdelen waren perfect) Voor de rest wacht ik vaak nog op reactie....
×
×
 • Create New...