Jump to content

Wuntke

Bezoeker
 • Posts

  553
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Everything posted by Wuntke

 1. Uhm ik vind ten aller eerst dat SXShop hier niks mee te maken heeft, dus betrek dat er ook gewoon niet bij. Daarnaast vind ik dat je het topic gewoon moet sluiten en verwijderen. Het is opgelost (naar tevredenheid) en er valt weinig meer te zeggen toch...? Hij heeft een fout gemaakt en zijn excuses gemaakt en alles recht getrokken.
 2. Kan prima met Sonny kletsen, maar dit is erg scheef.... Geen manier van zaken doen mijn inziens, hij geeft Wouter de schuld en Domine is dan de dupe en moet het zelf maar uitzoeken met ZIJN geld??? Kan er eigenlijk niet bij waarom die het nu doet.
 3. Ik heb pas geleden 2 setjes velgen gekocht daar. 1 setje ging soepel. Andere setje ging ruk, pas na beetje pushen was het puntje bij paaltje toch nog niet op de post. Nadat dat helder was was het wel snel binnen overigens. Goed verpakt, object zoals op de foto idd. Geen verborgen gebreken (nouja de banden zijn wel goed qua profiel alleen zit flinke hoogteslag in de band (niet de velg!) Dus heb toch andere banden nodig helaas).
 4. Zie idd dat Chris er niet meer werkt raar.... Wel balen dat het zo verschrijkelijk kut loopt voor je daar.
 5. Eigenaar is nogsteeds Chris Dreezen hoor! Is geloof ik 1 manszaak dus Chris werkt er altijd. Vind het overigens ook geen fijne zaak, ooit op het punt gestaan wat te bestellen en dat wilde ik ophalen. Maar dat ging niet. Waarom weet ik nogsteeds niet.....
 6. Begrijp ik nu goed dat hij jouw geld geeft (met verzendkosten) voor zijn MAF?
×
×
 • Create New...