Jump to content

Nayiem

Bezoeker
 • Content Count

  785
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Nayiem last won the day on June 14 2013

Nayiem had the most liked content!

Community Reputation

25 Excellent

About Nayiem

 • Rank
  Regular user

Recent Profile Visitors

991 profile views
 1. @ Dennis: Toch maar al je posts verwijderd? Pussy.. @ Mick: Erg volwassen man.. Net zoals dat zaken doen met jou. @ WJ: Jij en Mick zijn echt 2 buttbuddy's.. constant met z'n tweetjes tegen iedereen in gaan. Hebben jullie een relatie ofzo? Trouwens.. WJ..
 2. 2 leugens in 1 post Als je bij de 1ste keer al geen antwoord krijgt? Waarom vraag je het dan nog 2x? Dat valt bij mij onder smeken/zeuren of bedelen.. of hoe jij t ook wilt noemen. Thanks for making this so easy for me dude. Dat zijn juist de mensen die zo'n slechte ervaring hebben met Nordic imports en alleen iets slechts erover kunnen vertellen. Zo zijn er nog een aantal mensen.. Blazer van Sxoc.. kwam naar mij toe, voor transport te regelen van zijn allereerste droom sx, maar hij had geen geld of whatever.. vervolgens zijn sx opgehaald en daarna nooit wat persoonlijk van hem
 3. Dat zijn juist de mensen die ik hier wil hebben.vandaar ook mijn nieuwe bedrijfsnaam, doe zich meer voor doet als een club. Veel beter en beter vertrouwde omgeving waarbij je een band hebt met de mensen om je heen. Straatracers zijn anders.. daar krijg je money.. and the respect. Maargoed, ik snap nu je zwakke smoes en reactie hierop.. Ik begrijp t nu.. ergens deed het je pijn? Ik wou je naam al niet noemen, ik was t trouwens al vergeten.. maar ik bedoel eerder mensen zoals jouw, die bij mij komen vragen voor sponsoring van semislicks voor een racedag ofzoiets. En als je dan vraagt
 4. @ Jimmy: Nordic Imports bestaat inderdaad niet meer.. Heeft wel een andere naam, maar dat heeft andere doeleinden. Veel mensen kennen me al, en aangezien ik een slechte naam heb door mijn eigen fouten en door het gedrag van andere mensen zal het ook niks boeien als ik mijn bedrijfsnaam verander. Hier zaken doen als bedrijf heeft dus geen zin meer... vertrouwen is weg.. en blijkbaar trek ik als sponsor de verkeerde mensen aan.. en daarmee bedoel ik de mensen die met letterlijk als SPONSOR zien.. en niet de mensen die iets bij mij gekocht hebben. En verder blijven er nog steeds een klein a
 5. Klopt. Met de verhuizing ben ik je trui kwijt geraakt. Dacht ik tenminste.. Maar ik heb 'm weer gevonden. Na de BBQ hebben een aantal mensen wat spullen achtergelaten of vergeten, waaronder een tas van DirkJan. Om hem niet kwijt te raken heb ik je trui daar in gestopt. Een verhuizing en dingetjes die onverwachts mis gaan kun je niet echt plannen... Maargoed.. Ik heb met de volgende mensen contact opgenomen of iets laten weten, dat ik een oplossing heb gevonden. - Martijn826 (steering bushes) - Teun (sxoc trui) - Jef (groupbuy) - Damon (remklauw) - Journey (lagers)
 6. Sorry Jeroen Ik heb het overgemaakt. Het zal niet nog eens gebeuren
 7. Allemaal een PM. Mijn excuses dat het allemaal zo lang duurt. Ik heb het hartstikke druk met de loods, mijn nieuwe baan en met afspraken maken. Ik heb beloftes gemaakt die ik niet kon nakomen. Ik ga mijn best doen om dit voortaan te voorkomen. Het is dus niet zo dat ik mensen negeer of dat ik te lui ben om te werken. Als er nog vragen of wensen zijn, dan hoor ik dat graag.
 8. De foto's die je laat zien, zijn inderdaad van mijn motorblok. Ik kan het eerlijk gezegd nog steeds niet geloven dat mijn blokje zo¨n geluid maakt. Maargoed.. hoe dan ook. ik heb je er garantie op gegeven omdat ik zeker wist dat dit een goede motor zou zijn. Anders zou ik dit nooit doen. Als hiermee is opgelost, dan vind ik het prima. Zodra ik thuis ben, stuur ik alles op.
 9. @ ingmar: Geen probleem Wel aardig van je ouders dat we koffie kregen aangeboden. Thnx
 10. Ik ben benieuwd.. ik had het eigenlijk fijner gevonden als ik even kon langs komen. Net zoals elk ander onderdeel die ik verkoop, zijn ze allemaal gemerkt, zodat ik tenminste zeker weet dat het ooit van mij is geweest. Zo ook jouw motorblok. Die zijn er niet meer.. Ik wou je het geld volledig retourneren en mijn blok terugnemen. Ik kan me zo 1,2,3 niet bedenken, wat een betere oplossing zou kunnen zijn. In plaats daarvan kom ik dus met mijn eigen oplossing. De keuzes die ik je hiervoor heb gegeven zijn dus niet langer beschikbaar. Zodra ik thuis ben krijg je het volgende van m
 11. Probleem inmiddels al gevonden? Ik had trouwens wel graag snel iets geweten.. a.s. woensdag ben ik naar het buitenland. Of je moet geduld hebben tot 10 oktober.. dan ben ik weer terug.
 12. Ik ga ook niet langer in discussie. Ik ga het ook niet te moeilijk maken. Als hij zeker weet dat mijn blok stuk is, dan wil ik het zelf horen. Zodat ik zelf weet of het ook daadwerkelijk van mijn blok komt en niet van iets anders, aangezien hij het probleem hetzelfde omschrijft als zijn oude motor. <- link Maargoed, mocht Koen gelijk hebben, dan neem ik de motor wel retour en krijgt hij gewoon zijn geld terug. @ Koen: Als je me je adres geeft en zegt wanneer je tijd hebt, dan kom ik deze week nog langs.
×
×
 • Create New...