Jump to content
SXOC.NL Forum

DeepM

Bezoeker
 • Content Count

  463
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

DeepM last won the day on September 26 2014

DeepM had the most liked content!

Community Reputation

82 Excellent

1 Follower

About DeepM

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 03/06/1989
 1. Misschien zit de pomp vast? Ik had dit ooit met d'r lupo van m'n vrouw. Na een paar keer uit en aan zetten werkte Die weer. Anders kijk of je het moet navullen.
 2. Het is al gelukt, er zat nog erg veel lucht in de achterste leidingen. Nu is de pedaal keihard. Heb haast geen vrijeslag meer over.
 3. Hallo, Ik heb ook een korte vraag. Ik heb vandaag mijn BM57 geinstalleerd, maar mijn pedaal blijft zacht. Na het ontluchten was het even hard, maar zodra ik de auto start is de pedaal te zacht. Remmen is dan ook erg eng. Wie o wie heeft een oplossing?
 4. DeepM

  Revisie Bm57

  Reparatieset hoofdremcilinder (R73104) https://www.onderdelendirect.nl/nissan/300zx/30-twin-turbo-24v__9730/remmen/reparatiesets Je ziet het helemaal onderaan staan.
 5. DeepM

  Revisie Bm57

  Het is gelukt, we hadden wel erg veel druk nodig om de achterste cilinder eruit te krijgen. Op de achterste cilinder waren de rubbers te groot en zat daarom dus behoorlijk vast. Bedank allemaal voor de tips
 6. DeepM

  Revisie Bm57

  Ik ben zojuist begonnen aan de revisie. Maar heb een groot probleem. De cilinder wilt er niet uit, hij is namelijk 1 cm ingedrukt. Het lijkt erop dat die ergens vast zit. Iemand enig idee hoe ik dit moet verwijderen
 7. Hoi, Vandaag heb ik een BM57 hrc gemonteerd, maar deze bleek helaas geen druk te leveren. Hij pompt 0,0 vloeistof. Dus maar de oude erop gezet. Ik heb een revisie kit besteld, maar kan helaas nergens vinden hoe ik deze kan reviseren. Misschien iemand hier die het eerder gedaan heeft?
 8. DeepM

  Pic of the Day

  Wat een prachtige auto
 9. DeepM

  Pic of the Day

  Ik begin stiekem toch verlieft te worden op de s14 modellen.. Wat is deze dik zeg
 10. Thnx Mike, maar hoop snel dat ik mijn nismo's weer eronder kan zetten. En ik moet nog steeds langskomen
 11. Ik ga ze voorlopig eraf halen en een oplossing zoeken. Misschien dat ik sleepy eyes ga maken met projectoren Die geschikt zijn voor xenon.
 12. Hallo leden, Vandaag heb ik xenon verlichting geinstalleerd in mn s13, maar het lichtbeeld is niet echt geweldig. Het lijkt meer op strooilicht, ik heb niet de rechte en keurige lijnen van de normale H4. Is dit aan te passen? Of moet er een ander koplamp unit in komen.. Ik hoor het wel.
×
×
 • Create New...