Jump to content
SXOC.NL Forum

Gielie

Bezoeker
 • Content Count

  1,050
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Gielie

 • Rank
  Regular user
 • Birthday 02/14/1988
 1. Ook ooit van mij geweest en netjes verkocht :-)
 2. Nat schuren is inderdaad ouderwets en wordt door de meeste schadeherstellers niet meer gedaan. Een andere manier om fijn te schuren is het wel bekende droog schuren en als laatste stap is P500 prima voor delen die gespoten worden in 2k lak / watergedragen lak (basis lak) Houd er rekening mee als je met grof schuren begint dat je de schuurstappen niet te groot maakt, dus van bijvoorbeeld P120 naar P180 naar P280. Na P280 kun je 2k grondlak spuiten die na uitharding met P360 naar P500 kunt schuren. Als je de stappen wel te groot maakt van bijvoorbeeld P80 naar P280 dan bestaat de kans
 3. Ben inderdaad op vakantie ik reageer z.s.m. ;-)
 4. Bedankt voor je reactie! Lijkt me zeer nuttige en logische info hier kan ik wat mee! Wat bedoel je met de servo? De stuurbekrachtigingspomp?
 5. Beste mensen, Bij mijn S14 trilt het stuur bij insturen op lage snelheid(tot max 5km/u) of stilstand. (hoge snelheid niet geprobeerd) Dit is overigens niet continu. Wat kan er hieraan mis zijn? Vloeistof is op peil, Zou die aan vervanging toe zijn? Of moet ik het toch zoeken in het stuurhuis, stuurkolom of de stuurpomp? Graag hoor ik van jullie! Alvast bedankt!
 6. Gielie

  strip achterruit

  Nog geen 2 jaar geleden heb ik de mijne nieuw besteld bij Nissan voor € 44,--
 7. Helemaal eens met Svengtt!!! Gewoon oplappen dat ding, Ik heb zelf ook al 2 totallosse S14's gerepareerd en hersteld! Als je stijlen, dak en dorpels niks hebben zie ik geen problemen;-) Buiten dit wel enorm balen van je auto!
 8. Geen idee, maar heb er eventueel wel 1 liggen;-)
 9. Gielie

  Achter raam lekt

  Is het niet een kwestie van de lekkage opsporen en vervolgens opnieuw afkitten? Ik heb eventueel nog een achterruit en de driehoekzijruitjes liggen.
 10. Auto mooi binnen zetten:-)
 11. Gisterenavond de zo goed als bijna hele voorkant van een S14a overgenomen. Gezien de omstandigheden heeft Ed voor mij een nette prijs kunnen maken:-) Top! Hartelijk bedankt!
 12. Van de binnenkant heet fohnen, hierdoor wordt de kit zachter en dus ook fatsoenlijk snijbaar. en snijden met een plamuurmes, of standymes fluitje van een cent en liggen er zo uit. Succes!
 13. De Beer in Helmond is eventueel een optie. Volgens mij zijn deze spuitbussen toch ook leverbaar bij de automaterialenzaak?
 14. Vandaag gespot rond uurtje of 6. S14 met s14a achterlichten, was zwart blauw achtig. Ik vermoed Jarl.
×
×
 • Create New...