Jump to content

bakke

Bezoeker
 • Posts

  1,085
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

bakke last won the day on January 25 2015

bakke had the most liked content!

1 Follower

About bakke

 • Birthday 01/05/1981

Recent Profile Visitors

886 profile views

bakke's Achievements

Regular user

Regular user (2/5)

107

Reputation

 1. Staat het ondertussen al op je rekening?
 2. Als dit Facebook zou zijn haddek deze comment zeker "geliked " @ TCD : end good all good . Gelukkig dat we elkaar op het board gevonden hebben. Had de indruk sinds we ons verhaal samen aanbrachten de bal echt aan het rollen gegaan is.
 3. Voor mij is het inderdaad tot een goed einde gekomen. Adam begon weer te zeuren dat hij geen internationale overschrijvingen kon doen, zijn paypall was geblokkeerd etc. Hij heeft het geld overgeschreven naar iemand van de staff van SXOC en die is zo vriendelijk geweest om het via paypall tot bij mij te zenden. K hoop dat het voor jou evengoed afloopt TCD, want net zoals ik op sxoc vermeldde , ik blijf het een raar verhaal vinden van alles wat er gebeurt is met de koukies en ik geloof er nog steeds geen woord van... I keep my fingers crossed for you.
 4. Volgens de laatste info dat hij op SXOC plaatste zou hij maandag ons geld terug overmaken ... we'll see
 5. Hier ook altijd correct geholpen geweest. Heeft me zelfs een volledig nieuwe radiator opgestuurd toen mn 6maand oude radiator van bij hem lekkages begon te geven. Geen discussie, heeft me gewoon een nieuwe opgestuurd en de andere moest ie niet terug hebben.
 6. Laat hem een berichtje na op zn voicemail met je nummer, ben zeker dat hij terugbelt ... dat deet ie allesinds met mij
 7. Net mn motor bij hem laten reviseren. Top service, je krijgt veel uitleg,prijs is correct en je merkt echt wel dat Johan serieus bezig is met deze dingen. Goede communicatie en de ontvangst wanneer ik de motor opnieuw ging ophalen was top ! Leuke babbel gehad en lekkere koffie. Johan neemt er echt de tijd voor! Ik zou hem aan iederen willen aanraden.
 8. Adam heeft mij vandaag een PM gestuurd om me achter mn bank gegevens te vragen omdat zn paypal niet meer werkt. Jij nog nieuws TCD?
 9. Ik heb er in ieder geval geen medelijden mee. Toen ik zn koukies kocht kon hij mij 2 weken later het geld al niet terugstorten ... alles was al weg. Hij kon mijn deel al terugbetalen met de koukies die hij aan TCD verkocht, maar blijkbaar was dat geld ook al weer snel op. Via het forum lees ik dat hij CF doorcards aan iemand verkocht heeft (ook niet al te vlot) en blijkbaar is er nog steeds geen geld voorhanden om ons terug te betalen. Ik geloof er niets meer van ... Verder stelt hij al 4 maand het terugbetalen uit omdat zijn paypal account geblokkeerd is en komt hij steeds met het excuus dat mn BIC/IBAN niet correct zijn en hij geen terugbetaling kan doen. Nu dat heel het verhaal publiek gaat komt hij ineens weer achter onze paypal adressen vragen ??? Tijd kopen noemen ze zoiets ...
 10. Blijkbaar heeft het toch wat effect, hij is precies wat op zn teentjes getrapt ...
 11. Blijkbaar zou het geld overgeschreven zijn en moesten we enkele dagen wachten (tenlaatste donderdag/vrijdag van vorige week) had je het geld moeten krijgen. Feit dat je nog steeds aan het wachten bent lijkt me dit weer de zoveelste leugen te zijn. Ik heb mn versie bij op sxoc.com gezet.
 12. Klopt, dus zn eerste versie dat ie bij niemand nog schulden had was ook weer een leugen. Kijk es effe je pm s na
 13. Ik verzekert je dat ik nog steeds op mn geld wacht. On the other hand : hij heeft dus al 2 sets verneukt via de post (hoeveel pech kan je hebben ) en nu heeft hij nog een 3e set beschikbaar van lichten waar iedereen zo hard naar opzoek is ? Sommige mensen geloven zooo hard in hun eigen leugens ... K zal hem even een mailtje sturen waar de rest van mn geld blijft. Ik post zn antwoord hier wel.
 14. @ TCD : heb jij een account op SXOC.COM ? Anders moet je maar even eentje aanmaken. Ik zal alvast een topic aanmaken en dan stuur ik je wel de link via PM zodat je erin kan oppikken. Je gaat me toch niet vertellen dat hij bij jou ook de smoes gebruikt heeft dat de set transportschade heeft opgelopen ???
 15. Om even het verhaal te schetsen ... Ik heb begin februari van hem een setje Koukies gekocht. Ik moest nog een week wachten eer ie ze kon verzenden, maar hij wou wel meteen het geld om ze opzij te zetten aangezien er meerdere mensen interesse hadden. Omdat het over Koukies ging kon ik het nog wel begrijpen en zo geschiedde. Een week later krijg ik bericht dat de Koukies verzonden waren, maar ik heb nooit een tracking nummer gekregen. 2 weken na de verzending nog steeds niets binnen. Na verschillende mails krijg ik antwoord dat de colli terug bij hem afgeleverd geweest is omwille van beschadigingen tijdens transport. Het onderpannel was krom en de lichten hadden schade. Hij kon ze dus onmogelijk opnieuw opsturen of verder verkopen. Shit happens en ik heb er me geen verdere vragen bijgesteld. Hij beloofde me alles terug te betalen, maar ik moest een maand wachten want hij zat zonder geld ... blijkbaar had ie er op 2 weken tijd al mn geld er al doorgehaald. Maart : geen betaling ... April : betaling van 250£ (van de 380£) Meer kon er volgens hem niet af die maand. Mei : Zijn paypall account was afgesloten. Een internationale overschrijving werkte ook niet want hij vroeg achter bankgegevens die ik nog nooit van mn leven gehoord heb. Juni .. al een hele maand radiostilte ... Wat mij hier chokeerd is het feit dat ik toen ik de Koukies kocht even zn project topic doorgelezen had en hij de koukies nog niet zolang geleden gekocht had. Toen ik hem vroeg waarom ze al weggingen was de reden dat hij geld nodig had voor allerhande reparaties van zn 200sx. Hij heeft dus blijkbaar maar 1 set koukies die hij kon verkopen en die beschadigt geraakt zijn (naar zijn zeggen want ik begin nu wel te twijfelen over de waarheid aangezien hij ze dus weer aanbiedt). Btw : hoe heb jij hem betaald aangezien hij mij naar eigenzeggen niet kan terugbetalen omdat hij geen paypal meer heeft ... Mss samen een topic opendoen op SXOC om dit probleem aan te kaarten en wat druk te zetten? Denk niet dat dit soort praktijken geapprecieerd wordt door de correcte SXOC leden
×
×
 • Create New...