Jump to content
SXOC.NL Forum

Silvia_en_Frank

Bezoeker
 • Content Count

  62
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Silvia_en_Frank last won the day on November 14 2019

Silvia_en_Frank had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

About Silvia_en_Frank

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

201 profile views
 1. Hoi, Graag wil ik even bij iemand met een S13 onder de hoed kijken. Graag ergens tussen Utrecht en Schoonhoven.
 2. - forumnaam: silvia_en_frank - echte naam: Frank - type: S12 - motor: CA18DET automaat - in bezit sinds: 2010 - provincie: Utrecht
 3. Hoi, en bij voorbaat dank voor je reaktie. Ik vraag mij af, hoe de lambda O2 sensor werkt. Dit los gezien van de aansluiting op de ECCS. Er komt een draad vanaf met de meetwaarde (1 volt ideaal, variatie tussen 0 en 2,5 volt bij rijke en/ of arme verbranding). Ik neem aan, dat de andere 'draad' de massa is. De 'heater', sluit je die (na contact maken) continue aan op de 12 volt? Is dit ook weer een draad en de massa? Je ziet vaak driedraads O2 sensoren. Waar is de derde draad voor? Groetjes, Frank.
 4. Hoi, en bij voorbaat dank voor je reaktie. Ik vraag mij af, of het plaatsen van een ander type blok (bv sr20det o.a. type) in een 200sx problemen oplevert bij een APK / bij de RDW? Ik hoor het. Groetjes, Frank.
 5. Van de X-trail is nog een verloop leverbaar. Ik ben uit de brand. Dank voor de reaktie, Frank.
 6. Hoi WJ, Dus toch een verloop!!!! Ga ik met deze info toch weer even bij de dealer langs. Dank en groetjes, Frank.
 7. Hoi Bob, dank voor je tip. Heb je een type bougie, die die 23mm maat heeft? De bougie BCP is slechts 14mm. Gr. Frank.
 8. Hoi Bas, dank voor je reaktie. Dichtlassen is de laatste optie die ik heb. Ik ben net blij, dat alles in de auto is gebouwd, dus uitbouwen is de laatste stap. Ik hoop erop, dat iemand meer informatie heeft. En dat bedrijf van Deijne, waar zit dat? Gr. Frank.
 9. Hoi, In een S12 -silvia heb ik een t25 met bijbehorende downpipe uit een 200sx geplaatst. Nu zit er in de downpipe een gat met draad t.b.v. een lambdasonde. Het gat is ong. 23mm diameter. Informeer ik naar een passende schroef (silvia heeft een lambdasonde en doet dus niks met het signaal), dan blijkt deze niet leverbaar. Dan denk ik, laat ik dat toch maar een lambdasonde platen, dan blijkt de sonde ong. 18mm diameter te zijn. Via de dealer krijg ik deze puzzel niet opgelost. Bestaat er een verloopje tussen de downpipe en een lambdasonde? Is er voor de 200sx een afwijkend maat lamb
×
×
 • Create New...