Jump to content

TCD

Bezoeker
 • Posts

  6,560
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

Everything posted by TCD

 1. https://t.me/pump_upp - best crypto pumps on telegram Make 1000% and more within 1 day, join channel @pump_upp !
 2. https://t.me/pump_upp
  1. TCD

   TCD

   https://t.me/pump_upp
 3. Wellicht zit het in de naam; Fantasy......... Verstuurd vanaf Planet Fantasy
 4. Heb je ze nog? Mijn klepstoters willen ontslag. Ze zijn het beu om nog langer in mijn blok te moeten zwoegen.
 5. Kortgeleden een S14 visco LSD bij KennyJ besteld. Communicatie verliep prima. Pakketje verstuurd en vanmorgen om - jawel - 07:05 uur bezorgd door PostNL. Top dus.
 6. Wat een blij topic is dit eigenlijk . Alleen maar leuke berichten.
 7. Deze week cam gears besteld. Snel ontvangen. Goed verpakt. Kudo's!
 8. Nou, het geld is dan EINDELIJK binnen. Dankzij Scott van SXOC.com, die de hele situatie schrijnend vond en heeft besloten te fungeren als schakel tussen die daap en mij. Mucho kudo's voor Scott .
 9. Nope......ik wacht tot en met woensdag. Dan is de periode van 7 werkdagen verstreken en ga ik - als het geld er nog niet is - verhaal halen bij die andere persoon.
 10. "I have already started electronic transfer from my bank to paypal, as I mentioned initially it said it takes 5 to 7 working days, which is not quick but they must do that with all transfers to make interest money on the large amounts!! I have transferred £1 to you just to check if it is the correct account, please let me know when you receive it then as soon as the money is in my paypal I will transfer the other £329". Dit is dus NIET afkomstig van die oplichter (Adam), maar van iemand van SXOC.com zelf (moderator). Hij heeft zich opgeworpen als regelaar tussen Adam en mij, aangezien Adam geen Paypal heeft.
 11. Nou, het zeiken en dreigen heeft eindelijk geholpen; die daap heeft 330 pond overgemaakt via de paypal van iemand van sxoc.com. Een dezer dagen is het geld binnen. Ik doe nooit meer zaken met die gast.
 12. Short update: nog geen geld gezien. Belofte na belofte na belofte na......check het draadje op SXOC.com.
 13. Nou, die daap verzint de ene na de andere smoes om maar niet te betalen: ********** Well well, the story continues.......yesterdag I received this message from Adam: 15 minutes later he sent me this: Hmmmm....unemployed....no money........but often out of the country. Something doesn't add up..........I wonder what the next thing is........ ********** Zucht.
 14. Klopt . Rijdt ook heerlijk. Heb al ff gekeken voor een chipbeurt via Ziptuning.com. Voor EUR 560,00 30 pk winst + 81 nm koppel. Nu nog ff vriendin overtuigen, hehe.
 15. Betreft zo'n EUR 400,00 (330 pond) wat hij me terug dient te betalen. @Sstennizz: de 'contactpersoon' is Scottie. Zie dit topic, pagina 6, bovenaan. Ik wacht reactie van Scottie ff af.
 16. Bijna een maand later en nog steeds geen cent gezien van die.......snuiter. Wel in de tussentijd een hoop updates, maar daar koop ik nog geen broodkapje voor . Het stijgende vertrouwen - aangezien iemand via SXOC.com als tussenpersoon fungeert - begint weer af te brokkelen zo......
 17. De mijne is afgelopen zaterdag verkocht. Een stemmetje in mij vertelde me dat ik deze auto weg moest doen, al reed hij op zich prima (geen positieve energy). Nu nog alleen een meer stilstaand dan rijdende S13 en een C30 D2 van '11.
 18. Kijk aan, baas boven baas . Die handelaart heeft uiteindelijk EUR 200,00 aan mij voldaan als tegemoetkoming. Nou ja, beter iets dan niets.
 19. Deels eens met jullie opmerkingen, echter......klik De advertentie is een leugen: - geen apk - geen nap uitdraai - geen factuur distributieriem ("was 14.000 km geleden vervangen, factuur komt eraan" hoor ik hem nog zeggen) - koplamp niet in hoogte verstelbaar (boeiend, maar toch) - geen mistlampen (boeiend, maar toch) - net interieur.....hmm.....stoel doorgezakt, maar dat wist ik bij de aankoop. - technisch perfect!!!!! staat vermeld. Nou......IN de motor dus niet. Hoe hij het heeft geflikt, weet ik niet, maar tijdens de proefrit merkte ik bar weinig. Motorisch klonk hij prima. Na een paar dagen ging het echter al mis. True, ik heb té impulsief gehandeld en de auto te snel gekocht. Dit is echter geen reden van die koekwous om mij op deze manier op te lichten. En het is niet de 1e keer dat hij dit doet, heb ik gemerkt. In 2010 werd er al een officiële klacht ingediend toen hij nog onder een andere naam werkte (Autobedrijf Vinkenwaard Alblasserdam). Op het Mazdaforum had iemand ook een negatieve ervaring met hem (ook een - pas achteraf - baggerauto verkocht). In al die jaren, dat ik auto's heb gekocht - en dat zijn er nogal wat - heb ik nooit problemen gehad met APK. Ik heb het kenteken nooit gecheckt via het RDW, aangezien de info van de personen juist bleken te zijn. Na dit debacle weet ik wel beter.
 20. DOE GEEN ZAKEN MET DEZE MONGEAUL. Onderstaand topic zegt al genoeg: >>>> Klik <<<<< Ja, het betreft mijn topic
 21. Een positieve wending . Bakke heeft zijn geld via Paypal ontvangen namens een SXOC.com lid. Die sprong in de bres voor ons. Mijn deel van het geld volgt over ongeveer twee weken. Boeit me niet, zolang ik het maar krijg . To be continued......
 22. Update: weinig veranderingen, anders dan elke week een update van hoe hij ervoor staat. Nog geen eurocent gezien.
×
×
 • Create New...