Jump to content

Quorton

Moderator
 • Posts

  3,084
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Quorton

 1. bestaat die tent nog ? na de vele negatieve ervaringen die ik over die zaak gehoord heb de laatste jaren had ik niet verwacht dat ze nog bestonden.
 2. of het er mooi uitziet is ook niet mijn punt. Een oud barrel heeft over het algemeen vaker technische mankementen. Tuurlijk kun je daar mazzel mee hebben of sommige merken (toyota starlet) gaan lang mee zonder problemen, maar dit soort problemen had je dus in kunnen calculeren. Als je een daily nodig hebt dan lijkt me dit niet het segment waarin je moet zoeken tenzij je echt niets anders kunt betalen.
 3. Bij mij rijst de vraag waarom je uberhaupt zo'n oud barrel met 200.000+ op de teller koopt. Dat je 1000 euro uitgeeft aan een s13 en dat gebruik als sleutelhobby, oke, maar aan een daily (was het daarvoor bedoeld ?) zou ik toch echt wel wat meer geld gespendeerd hebben.
 4. als je een produkt ophaalt heb je inderdaad nog steeds 7 dagen bedenktijd (even gegoogled), ik meende ooit eens in de voorwaarde van een webwinkel gezien te hebben dat die regel dan niet zou gelden (bij ophalen), maar dat is dus niet zo.
 5. Die 7 dagen retour geld dacht ik niet als je een produkt afhaalt, je hebt dan immers de mogelijkheid om daar ter plaatse het produkt te bekijken en eventueel niet te kopen.
 6. verplaats het dan naar ebay/marktplaats, hier zal het weinig zin hebben
×
×
 • Create New...