Jump to content
SXOC.NL Forum

SuNNy

Bezoeker
 • Content Count

  1,705
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

4 Followers

About SuNNy

 • Rank
  Bla Bla
 • Birthday 01/17/1984

Recent Profile Visitors

464 profile views
 1. Hier een aantal werkzaamheden van de afgelopen tijd. 180sx SR20 Rebuild, van 'Motje', met forged internals. Custom 2.5'' RVS 316 uitlaat voor een Nissan Primera P11 met Simons tussendemper. Stijn's SR20 rebuild. Zittingen bewerken. Kop gevlakt, kleppen, nieuwe klepseals en geleiders gemonteerd. Onderblok opnieuw opgebouwd. SR20 zo goed als compleet. SR20 van Pascal. Gereviseerd onderblok. Krukas speling meten met plastigauge. Skyline R33 gtst voorzien van een ACT heavy duty koppeling. 2JZ kop revisie T28 gedeeltelijke turbo revisie.
 2. 300ZX/NA klauwen heb je in alu en gietijzer
 3. SuNNy

  Auto loop te arm

  Custom chips die je via inet kan kopen van al die snelle geld verdieners zijn nergens goed voor, zolang ze niet speciaal voor je auto zijn geschreven. Gewoon even laten mappen door iemand die dat fatsoenlijk kan. Dan kun je iig uitsluiten of het echt aan de mapping ligt.
 4. Heb je je std diff nog? Gewoon vanaf gebleven?
 5. Rb25 bak erachter doen idd
 6. SuNNy

  s13 rb25det. vraag 4!

  Aan je CAS zie je het al, als die eruit ziet als die van een CA18 dan heb je een spec 1. Ziet die eruit als een R34 RB26 CAS met zo'n zwart kapje dan heb je een spec 2. Correct me if i'm wrong. De ontsteking is ook anders trouwens..
 7. SuNNy

  2f2f wanabe

  Zal het nog lang duren voor die eerste reacties Rick??
 8. Tractor klepje, yeah daar ga je 280 over de snelweg en dan zit dat klepje nice voor je hoofd te klapperen. Denk maar niet dat die er lang op blijft zitten. Erg praktisch is het niet, en achterlijk idd. @ Appel: Dat snap ik ook niet, maar je moet wel om er bij te horen tegenwoordig geloof ik.
 9. SuNNy

  Stijn gefeliciteed!

  Gefeliciteerd auwe!
 10. @ ^^: Haha, nou ik hoop voor je dat je daar een HEEELEE goede verklaring voor heb. Want dat is natuurlijk gewoon bullshit.
×
×
 • Create New...