Jump to content
SXOC.NL Forum

Salva-mea

Bezoeker
 • Content Count

  346
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Salva-mea

 1. Was gister bij de garage waar ik mijn blok is opgebouwd en waar ik mijn auto altijd voor onderhoud heb, en die zegt dat ze schade zo rond de 8000 euro ligt nou ik heb geen last van me nek meer ik wilde het toch heel even afwachten wat me nek zou doen maar ik voel nu niks meer dus.
 2. dank iedereen voor de medelevende reacties, ik ben er ook echt stuk van, heb er zoveel werk inzitten ik heb een jaar moeten wachten op me auto, hoop tegenslagen gehad en nu ik eindelijk kan rijden en word hij weer in elkaar gereden. Ik ga morgen foto's maken van me auto en dan post ik ze wel. Maar ik kijk nog wat ik ga doen, of ik laat em maken met het geld wat ik krijg of ik strijk t geld op en verkoop me onderdelen nog die goed zijn, want ik ben eigk wel klaar met sx'en @ Bassx: Sorry dat ik afzie van de aankoop van de sleutel.
 3. Nou ik ga morgen toch even naar de dokter want ik heb nog wel last van me nek. En nee ik heb niet genoeg aan alleen een bumper, laten we het zo zeggen me accu stond zo ver mogelijk achter in me achterbak en na t ongeluk stond hij onder me achterruit. maar foto's komen nog dat ben ik vergeten te maken had wel wat ander aan me hoofd.
 4. Reed vandaag naar me vriendin, Lekker raampje open zonnetje op me linkerarm, het verkeer stopte voor me dus ik deed dat ook, alleen de persoon achter me niet, klapte vol in me achterkant en die ligt helemaal aan puin:(. Me S14 is paar maanden geleden helemaal overgespoten en er zit een gereviseerd blok in en volledig stage 1a getuned. dus GODVERDOMME waarom kunne mensen niet gewoon op het verkeer letten
 5. nou ik heb alweer te vroeg gejuicht hahah ik heb vrijdag een bruiloft dus ik \kan dan de week erop.
 6. ik ben ook weer van de party hihi mijn auto is eindelijk weer rijbaar dus ik ga de 29e zeker weer ff neuzen
 7. ik ben ook weer van de party hihi mijn auto is eindelijk weer rijklaar dus ik ga de 29e zeker weer ff neuzen
 8. vind ik nou ook rob ben in ieder geval blij dat eric het meteen oplost
 9. Mijn sx staat amper 3 maanden in een nieuwe lak en er is nu al een malloot tegenaan gereden, Waarom he?
 10. Ben vrachtwagenchauffeur en ik lever sanitair en CV
 11. nou ik heb er ook last van, dankzij de crisis ben ik me baan kwijt
 12. Mijn vader is opzoek naar een free screensaver van een open haard, weet iemand misschien waar ik die kan downloaden??
 13. Salva-mea

  Chip + Remmen.

  @ p200sx: ik weet het haha het was ook alleen een vraagje, ik was er al een tijdje benieuwd naar.
 14. Salva-mea

  Chip + Remmen.

  @ Texhnolith: Dank je wel. @ Patrick: Nou ik was het niet zelf van plan maar ik wilde het gewoon even weten, weet je misschien ook wat zo een setje kost?
 15. Salva-mea

  youtube :)

  Ik zie alleen maar positieve reacties hahahha
 16. Salva-mea

  Chip + Remmen.

  Ik heb een vraagje, wat kost een stage 1 chip en wat kost het om het in te laten bouwen? Het gaat om een S14. En dan een gewoon intresse vraag: Kan je de 350z remmen ook op een S14 zetten en heeft dat nog een meer waarde of niet?
 17. hey ik wil niet racen maar ik wil wel komen kijken kan dat ook gewoon of moet ik dan betalen?
 18. jmmr mja nx aan te doen
 19. Ik zag laatst een topic over sleutels bij laten maken met een nismo sleutel maar ik wil dat misschien ook doen alleen kan ik dat topic niet meer vinden dus hierbij mijn vraag weet iemand waar dat topic staat of misschien nog beter weet iemand waar ik die sleutel kan bestellen?
 20. Ik vind hem ook vies tegenvallen, er zit helemaal geen sfeer in het spel en met de techniek ala 2008 had ik ook wel een online free roaming verwacht. En je begint in een 240sx
 21. Ik kan niet komen ik heb ff andere dingen te doen sorry - Richs14 - (S14) - Xhaler (S13) - David1187- (S13) - Jinx - (Supra) - Jerry-S13 (S13) - Dex (zonder SX) - Bob_B (zonder SX) - Silvia (S12) - Samuel (S14a Racing Edition) - Shiva200SX (S14) - Enzo (zonder SX) - SuperS (S13) - JimmySX - P200SX - (S14a) - Tjerk
 22. weljaat een bakkie komen doen kan altijd tuuk en als je geluk heb kom ik met mijn monster swift 1.1 cilinder
×
×
 • Create New...