Jump to content
SXOC.NL Forum

Salva-mea

Bezoeker
 • Content Count

  346
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Salva-mea

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 09/16/1984
 1. Was gister bij de garage waar ik mijn blok is opgebouwd en waar ik mijn auto altijd voor onderhoud heb, en die zegt dat ze schade zo rond de 8000 euro ligt nou ik heb geen last van me nek meer ik wilde het toch heel even afwachten wat me nek zou doen maar ik voel nu niks meer dus.
 2. dank iedereen voor de medelevende reacties, ik ben er ook echt stuk van, heb er zoveel werk inzitten ik heb een jaar moeten wachten op me auto, hoop tegenslagen gehad en nu ik eindelijk kan rijden en word hij weer in elkaar gereden. Ik ga morgen foto's maken van me auto en dan post ik ze wel. Maar ik kijk nog wat ik ga doen, of ik laat em maken met het geld wat ik krijg of ik strijk t geld op en verkoop me onderdelen nog die goed zijn, want ik ben eigk wel klaar met sx'en @ Bassx: Sorry dat ik afzie van de aankoop van de sleutel.
 3. Nou ik ga morgen toch even naar de dokter want ik heb nog wel last van me nek. En nee ik heb niet genoeg aan alleen een bumper, laten we het zo zeggen me accu stond zo ver mogelijk achter in me achterbak en na t ongeluk stond hij onder me achterruit. maar foto's komen nog dat ben ik vergeten te maken had wel wat ander aan me hoofd.
 4. Reed vandaag naar me vriendin, Lekker raampje open zonnetje op me linkerarm, het verkeer stopte voor me dus ik deed dat ook, alleen de persoon achter me niet, klapte vol in me achterkant en die ligt helemaal aan puin:(. Me S14 is paar maanden geleden helemaal overgespoten en er zit een gereviseerd blok in en volledig stage 1a getuned. dus GODVERDOMME waarom kunne mensen niet gewoon op het verkeer letten
 5. nou ik heb alweer te vroeg gejuicht hahah ik heb vrijdag een bruiloft dus ik \kan dan de week erop.
 6. ik ben ook weer van de party hihi mijn auto is eindelijk weer rijbaar dus ik ga de 29e zeker weer ff neuzen
 7. ik ben ook weer van de party hihi mijn auto is eindelijk weer rijklaar dus ik ga de 29e zeker weer ff neuzen
 8. vind ik nou ook rob ben in ieder geval blij dat eric het meteen oplost
 9. Mijn sx staat amper 3 maanden in een nieuwe lak en er is nu al een malloot tegenaan gereden, Waarom he?
 10. Ben vrachtwagenchauffeur en ik lever sanitair en CV
 11. nou ik heb er ook last van, dankzij de crisis ben ik me baan kwijt
 12. Mijn vader is opzoek naar een free screensaver van een open haard, weet iemand misschien waar ik die kan downloaden??
 13. Salva-mea

  Chip + Remmen.

  @ p200sx: ik weet het haha het was ook alleen een vraagje, ik was er al een tijdje benieuwd naar.
 14. Salva-mea

  Chip + Remmen.

  @ Texhnolith: Dank je wel. @ Patrick: Nou ik was het niet zelf van plan maar ik wilde het gewoon even weten, weet je misschien ook wat zo een setje kost?
×
×
 • Create New...