Jump to content
SXOC.NL Forum

sn34ky

Bezoeker
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

1 Follower

About sn34ky

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 01/25/1979
 1. Ja ik zit hier nu onder de liefhebbers en op weerstand had ik wel gerekend. Bij iedere club zitten er mensen die vinden dat alles origineel moet blijven. Dan hebben we het ook nog over een zeldzame auto in nog zeldzamere toestand. Maar nadat ik gister en vandaag wat beelden heb opgezocht van de events in NL snap ik ook de extra weerstand wel. Spijt kreeg ik al toen ik de auto voor 't eerst zag, dus ik hoop echt dat iemand nog ergens een ps13 (chassis) heeft staan. Thanks! Wel tof dat je me plezier wenst ondanks dat je het niet eens bent
 2. Thanks! Ja, de ontwikkelingen zal ik delen. Ik heb wel een PM gehad van iemand die me doorstuurde naar een ps13. FF kijken wat daar uit komt.
 3. Ik ben sprakeloos van deze verkoop techniek... Thanks kerel! Gefeliciteerd met de gezinsuitbreiding! Wel jammer dat je Silvia weggaat. Of kan ze er niet bij blijven?
 4. Bedankt voor de suggestie, maar ik zoek echt een PS13. Als je daar nog een van weet..
 5. Als jij of iemand anders een Silvia heeft staan sta ik open voor suggesties. -WP- die indruk kreeg ik ook over driften in NL op het moment. Ik ben blij dat ik tegen iemand aanloop die betrokken is bij de Nederlandse drift scene. Ik zal je een PM sturen om hier wat meer op door te gaan.
 6. Heb je er geen vertrouwen in dat er in Nederland iets van de grond komt?
 7. Bedankt voor alle welkoms! Zuinig zal ik zeker zijn, maar het blijft driften natuurlijk. Waar ga ik driften? Tijdens het afstellen/bouwen van de auto pak ik losse drift dagen en het was de bedoeling in de NL Drift Series mee te doen (zo snel mogelijk) maar helaas is er geen driften meer op Zandvoort en ligt die klasse ook wat op z'n kop in 2016. Het liefst doe ik mee in de King of Europe maar daarvoor zal ik eerst support moeten vinden voor de reiskosten en banden (op dat pk niveau). Ja Mathijs, inderdaad bij BPO gekocht. Ik kom uit de buurt van Amsterdam.
 8. Dankje! Jaaaa ik weet precies wat je bedoelt en eigenlijk wil ik 'm ook zo houden maar op dat moment was dat de beste PS13 aankoop. Ik had ook wel haast om dit jaar met het mooie weer nog te driften. Ik zocht nog naar een rollend chassis oid maar helaas. Het interieur en de ophanging etc gaan straks in de verkoop voor iemand die een nette straat auto heeft/bouwt. In ieder geval wel een keiharde koets als basis voor een mooie drift auto!
 9. Hallo allemaal, Ik zal me even voorstellen als sn34ky, met een Silvia S13 uit '91 die nog bij de verkoper staat om op kenteken te komen. Begin Juni kan ik de auto verwachten. Dus hier aanmelden en zoveel mogelijk leren. De auto wordt omgebouwd om mee te driften, dat proces zal ik posten op het forum. Nu heeft ie uit 't hoofd: SR20DET R34 turbo FMIC Schroefset Race koppeling Onder deze naam ben ik ook te vinden op Assetto Corsa. Zijn er hier mensen die driften in AC? Mijn broertje Mas-RI zit hier al langer op het forum.
×
×
 • Create New...