Jump to content
SXOC.NL Forum

GeertV

Bezoeker
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

3 Followers

About GeertV

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 06/20/1980
 1. Hey Kenny, Inderdaad was een ritje aan het maken en aan het genieten van de mooie avond. Leuk ook zo mekaar tegen te komen en de bijkomende groet was ook heel spontaan!!!!!
 2. Even laatste update Na het regelen van de verzekering werd er mij nog gemeld dat het inschrijven van mijn wagen niet kan verlopen op de normale manier (online op website DIV via verzekeringsmaatschappij) Omdat de wagen een ingevoerde wagen is dien ikzelf persoonlijk langs te gaan bij de DIV (Alken of Brussel) bij de douane afdeling. Op dat ogenblik wordt de wagen ingeschreven en wordt er een nummerplaat opgestuurd naar mijn adres. Bij de DIV geven ze ook geen nummerplaten meer mee, dus is het niet meer mogelijk om zelf uw platen af te halen. Toch wel jammer als je net daar bent en dan toch zonder naar huis moet om dan de dag nadien uw platen per post te mogen ontvangen. Maar dat is nu eenmaal de manier van ons Belgisch systeem. Deze douane afdeling is enkel open maandag, woensdag en vrijdag. Morgen dus hopelijk laatste stapje en kunnen we na het verkrijgen van de nummerplaat op de baan. Tot laters GeertV
 3. Al enig nieuwe over de stickers? Ik kan bijna op de baan en zou toch een sticker willen van SXOC om te laten showen op de S14a.
 4. Ik kan ze u altijd bezorgen en de rest van de info vind je via de links hierboven Ik kan nu officieel zeggen dat mijn bolide groen heeft gekregen van de technische keuring. Nog een paar kleine stappen en ik kan ermee de weg op!!!! :-)
 5. Dag Forumvrienden, Deze link is ook zeer interessant http://www.autoveiligheid.be/html/ak_specifiek.asp#vraag1 Voor de al dan niet europese gekeurde wagens. Is het niet nodig om een gelijkvormigheidsattest (COC) voor te kunnen/moeten leggen. Ook reeds van de officiële invoerder van Nissan documenten doorgestuurd gekregen van de Federale Overheid waarin staat dat COC niet nodig is bij wagens die op europese bodem werden ingeschreven en technisch gekeurd zijn geweest. Vandaag grote stap, technische keuring!!!! DUIMEN!!! grts GeertV
 6. Ben deze wagen gaan kopen in Venray (Blitterswijck) Is idd een mooi, origineel beestje zonder narigheden
 7. Hopelijk zijn de foto's zichtbaar... https://www.flickr.com/photos/133435463@N03/shares/9v3888
 8. man man lukt niet, foto's zijn te groot, dan kan ik ze niet publiceren... Wat een manier om foto's te posten
 9. hoe post ik hier foto's? Het lukt me niet om de foto's erin te krijgen
 10. Bedankt!!!! is nog zeer nette wagen
×
×
 • Create New...