Jump to content

steelpan

Bezoeker
 • Posts

  399
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Everything posted by steelpan

 1. Maak mij er niet zo druk om, al wil ik wel mn euro's terug. Ook een beetje om een ander voor dit soort gezeur te behoeden.
 2. Ik kreeg per mail door dat Chris niet meer werkzaam was voor hun. Verdere contact is met Wouter geweest.
 3. Op 23 Februari dit jaar een aantal kleine Mishimoto koppelingen besteld en een hks oliefliter. Orderbedrag samen een kleine 80 euro. Mishimoto producten stonden in back-order, op zich geen probleem. Meerdere malen leverdata opgevraagd. uiteindelijk zou het 18 maart binnen zijn. In de weken erna niks ontvangen, 29 maart gevraagd wanneer ik mijn bestelling kan ontvangen. "Chris" werkte daar niet meer. Top. Een deel was binnen en zou worden opgestuurd. 2 dagen later in huis, netjes geregeld! 2 koppelingen moest ik nog ontvangen, na 31 maart geen reactie meer ontvangen. 28 april mijn order geannuleerd met het verzoek om het openstaande bedrag van slechts 25 euro te retourneren. Geen reactie. Vandaag wederom gemailt(30 mei). 3 maanden levertijd op 2 koppelingen vind ik wat overdreven. Het bedrag is niet hoog en gat het mij niet om maar ben niet te spreken over de communicatie. Ben niet voornemens om ooit hier nog een bestelling te plaatsen. Vanuit Japan of de Verenigde staten is het nog sneller hier.
 4. 2 sec google De kosten voor het invoeren + 21% Btw. Verzendskosten worden hierin meegenomen. Kun je het niet in de UK vinden? No stress
 5. Oliekoeler set van Max overgenomen, via whatsapp foto's gekregen en de deal rondgemaakt. Hield mij op de hoogte en de spullen zaten goed verpakt in 100m2 bubblewrap:) Goeie verkoper!
×
×
 • Create New...