Jump to content

Dominne

Bezoeker
  • Posts

    149
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by Dominne

  1. Update : Sonny heeft contact met me gezocht en het geld dat hij me nog moest overgemaakt naar mijn rekening, dus dat is weer helemaal in orde 👍🏼

    Excuses zijn ook aangeboden, nu vroeg hij om zijn naam/sxshop een beetje te redden..

    Tja, wat moet ik hiermee? Tenslotte heb ik geluk dat ik dit hier kon melden want hierdoor heb ik wel men geld door terug gekregen.

  2. Klopt hij kon de koplampen niet meer leveren, en wilde dus niet het bedrag van de koplampen terug geven.

    En ja je zegt nu van ik zou het stuur niet meer willen. Maar dat was voor mij ook wat gevaarlijk. Misschien kreeg ik dan helemaal geen geld meer en tenslotte had ik het stuur ook echt nodig.

    • Like 1
  3. Tijdje geleden kocht ik koplampen en een stuur van hem.

    De koplampen voor 600euro en het stuur voor 200euro.

    De verzending was 20euro.

    Dus om er snel vanaf te zijn maakte ik het geld al over.

    Nadien kwam er een 3de persoon in het spel en Sonny had koplampen gekocht van iemand voor 500euro om daarna door te verkopen aan mij. (Opzich had ik pech dat hij nog eens extra 100euro op mij zou verdienen)

    Maar daarna had de 3de persoon door dat Sonny die ging doorverkopen en wilde hij de koop niet meer laten doorgaan van hun.

    Dus kon ik enkel het stuur van Sonny overnemen.

    Na wat gezeik van hem wilde hij me 600euro niet overmaken maar 500euro wel omdat hij de 100euro die hij normaal ging verdienen nog steeds wilde. Dit vind ik zeer jammer.

    De koop ging door via de Facebook pagina Nissan S/R chassis verkoophoekje. Omdat Sonny hier ook actief is meld ik het hier ook even dat je moet oppassen voor deze praktijken.

    Nadien heeft hij ook nog eens 2 weken gewacht om het stuur te verzenden en was het helemaal niet zo clean zoals hij beweerde. Net het zelfde met de koplampen, die waren ook in goede perfecte staat volgens hem. Nadien gebleken was dat niet zo.

    Ik heb zijn adres en hij kan me eens verwachten als ik in de buurt ben.

×
×
  • Create New...