Jump to content
SXOC.NL Forum

ughje

Bezoeker
 • Content Count

  458
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About ughje

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 12/03/1981
 1. De s14 gespot die mee doet aan de gunball 3000 race. reed de a2 op bij utrecht en volgde het tot breukelen. kon helaas geen mooie foto maken tijdens het rijden. kwam ook veel andere autotjes tegen, helaas deden ze geen gekke dingen, maar ben waarschijnlijk flink bekeurt.
 2. vandaag was de grote dag toch? en gelukt?
 3. rond een uurtje of 15:00 op de oprit naar de a1 bij deventer , reed richting knoopunt a1/a50 er reed een aardigoude man in en de silvia zal re gelik uit helmaa originel en strak.. zal zeker niet iemand van hier zijn
 4. Gefeliciteerd, en nu hopen dat je hem langer mag houden... En, wat hebben we er van geleerd???? de pedaal nog verder intrappen!!!!!!!
 5. klopt, dat vertelde ze, moet je volgende keer meer herry maken, lolz hier gaat het toppy, en nog steeds sxloos
 6. eerst om +- 15:30 bij supermarkt jan-linders, je zat nog in de auto. met kenteken 06-hdj-3... en Bugs gespot bij de koppel --> de kronenburg rond 19:00
 7. ughje

  InitalD

  is al uit, zie het zelf... initial-d video youtube
 8. Hoe ver moet het gaan met deze film om nog kijkcijfers te krijgen?
 9. Dachte dat het nismo joe was die net klaar was met zijn rondje..
 10. ughje

  bio-ethanol E85

  als het goed gehoord heb gaat klm ook op bio-ethanol vliegen..... dus het zal wel veel mogelijk zijn (als je er centen voor hebt)
 11. toen ik me rijbewijs 4jaar terug moest ophalen in zwolle, kon ik geen vervoer krijgen en ben maar zelf gaan rijden, gelukkig geen controle gehad maar wel ff om de hoek geparkeerd.... maar domme zet!!!
 12. ughje

  GTA IV!

  ik speel het al 2,5 week en nog geen bann,
 13. 0,4 is met standaard actuator. en lekker zo laten.. de luchtverplatsing van een t28 is hoger dan een t25.
 14. ik heb ze altijd vrij maar word wel vrienderlijk verzocht om vrijwillig te werken op de feestdagen en als er niet genoeg animo is dan worden er mensen aangewezen!
 15. tot betrekking wat wel of niet mag van ome agent, je 'mag' je zei/achterruit blindiren 'maar' je mag het niet plakken of spuiten.. met andere woorden. je mag het wel maar alleen als het origineel of in je ruit zit..
×
×
 • Create New...