Jump to content
SXOC.NL Forum

Rene 33

Bezoeker
 • Content Count

  157
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

2 Followers

About Rene 33

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 09/24/1985
 1. Rijdt de auto nog? Ik vraag me wel eens af hoe die er nu bij staat.
 2. Hee, das een bekende! Blijft een mooi ding, ik deed er helaas te weinig mee.
 3. Zal mijn ex navan s14 zijn. Die is naar Hilvarenbeek gegaan idd.
 4. Tijd om hier weer eens een berichtje te zetten. Ik ben aan het twijfelen om aan de achterkant ook wide fenders te gaan zetten omdat de wielkast randen aardig bruin aan het worden zijn. De randen zijn flink gerold, dus daar zal de oorzaak wel in zitten. Er moet dus of alleen nieuwe stukken in, of maar gelijk wide finders. Uiteraard moet het als het kan een beetje aansluiten bij de navan kit, en ik wil ongeveer +25mm. Iemand tips voor een bepaald model?
 5. Ik heb de radio er al uit. Ik ga morgen eens kijken of er wat op de kabels staat, en of er op pin a6 inderdaad een draad zit. Voor zover bedankt iig!
 6. Radio zit er uiteraard wel in. Welk draadje dat dan zou moeten zijn weet ik niet. Eens in het wphb zoeken van het weekend. Of iemand moet het zo weten.
 7. Ik heb een setje greddy meters die ik aan wil sluiten. Er zit ook een licht dim functie op wanneer het licht aanstaat, maar ik heb geen idee hoe ik dit in de auto aan kan sluiten. Weet iemand hoe ik dit aan moet sluiten? Thanks!
 8. Had wat klein spul nodig. Snelle reactie en nette prijzen!
 9. Maakt die veiling site niks uit wat te koop staat. Als ze hun percentage maar krijgen.
 10. Misschien niet te vergelijken, maar mijn r33 met automaat reed ook zeer fijn, en soepel.
 11. Hoi,

  Waar kan de gereedschapskar afgehaald worden?

  mvg,

  Wesley

 12. Oke, jij bedoeld gewoon rechtstreeks naar de startmotor en daar dan ook de stroom weer afhalen voor de kabels naar de zekeringen kast? Probleem is een beetje dat de aanvoer vanuit de koffer niet zo heel lang is in de motorruimte. Misschien dat er in de auto nog wat reststukken zitten. Massa zit inderdaad al op het chassis. Vanavond eens kijken of dat dat zo kan dan.
 13. Heb eens een klein fototje geplaatst in post 1. Is niet heel bijzonder, maar krijgen jullie eens een idee. Heeft iemand nog een tip voor een 12 volt verdeel blok? Mijn accu staat achterin, en hoe het nu zit is het een zootje waar de accu stond. Hij moet 4 aansluitingen hebben, 2x 20mm2 en 2 x 10mm2 ongeveer. Via google kan ik niks naar mijn zin vinden.
×
×
 • Create New...