Jump to content
SXOC.NL Forum

BlitZ

Bezoeker
 • Content Count

  276
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About BlitZ

 • Rank
  全能の神
 • Birthday 10/02/1982
 1. Oh balen... Ik zou zeggen nieuw bodempje lassen, Tecktyleren en klaar 😄 Zat al zoveel tijd en geld in.
 2. Hallo, ik ben sinds kort weer aan het me lezen op het forum omdat ik weer een RS13 zoek! :-) zoals sommige misschine nog wel weten heb ik 13 tot 6 jaar gelden altijd SX gereden. Deze: Weet iemand toevallig of deze auto nog rijd, en of de huidige eigenaar er vanaf wilt? :-) RDW geeft niks meer aan op het kenteken. dus ben bang dat de auto niet meer bestaad... :-/ ps. weet niet of dit wel de beste lokatie is voor deze vraag... :-D
 3. en is dat direct te vervangen of moet je spullen over zetten?
 4. mijn hoofdremcilinder is kapot en heb dus een nieuwe nodig. ik heb voor z32 remschijven en zit dus te denken aan een BMC van ook een z32. past dat direct of heb ik nog andere spullen nodig? of kan ik beter voor een s14 BMC gaan?
 5. dat moet dan wel. ik zie daar nooit een SX rijden en het was inderdaad een donkere SX.
 6. hoorde hem rijden. ik zag hem daar voor het eerst. was net een hond uit aan het laten. ik woon zelf in mijdrecht. wie oh wie????
 7. is van niels. zit niet op het forum al lid.
 8. wie kan ze leveren want ik wil ze wel hebben!!!
 9. eric heeft ze op zijn auto gehad. wayback ik ben er namelijk ook op zoek naar geweest.
 10. hehe. de meesten zullen hem kennen als een van de mannen van......... Pink floyd uiteraard. hmm 6 minuten na mijn voorganger. ben ik dan zo lang aan het typen heb echt al te veel sap op
 11. BlitZ

  Z31 remklauwen

  Yep dat zijn de plaatjes Vergeet niet een centreer ring te gebruiken aangezien de m3 naaf iet s groter is.
 12. BlitZ

  Z31 remklauwen

  M3 schijven is een goede upgrade. ik rijd al een paar jaa met deze setup up en heb het voornamelijk gedaan omdat mijn s13 257mm remmen vaak last hadden van faden. met de 315mm schijven en Z32 klauwen heb ik daar nog nooit last van gehad. (BTW als je tekeningen nodig hebt van het omboren hoor ik het wel. ik heb ze een jaartje geleden ook aan iemand gemaild weet alleen niet meer wie.)
 13. het was trouwens afgelopen dinsdag tussen 2 en 3uur geloof ik
 14. Gele s13 met driftparts.nl sticker en AE86 op trailer. ze gingen daarna nog tanken bij de (s)Hell. ik haalde je in in een Blauwe s13.
×
×
 • Create New...