Jump to content
SXOC.NL Forum

wim sx

Bezoeker
 • Content Count

  75
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

32 Excellent

1 Follower

About wim sx

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 12/13/1994
 1. Daarnet een rode sx geparkeerd gezien als ik van Diest naar rillaar aant rijden was op de basilieklaan had precies azev velgen , Iemand van hier ?
 2. Zeker een aanrader! Kenny heeft mij reeds goed geholpen bij een swap van ca18det naar sr20det redtop , Hierbij is hij als een perfectionist te werk gegaan. en alles mee overlopen heeft me zelf nog gewezen op bepaalde aanpassingen die dienden te gebeuren. Alsook heeft hij mee verschillende diagnoses gesteld bij mijn problemen die ik ondervond met mijn afm / stationair ..etc.. En van al deze werken ben ik nog steeds zeer tevreden !!
 3. Daarnet een zwarte sx sx facelift gepasseerd aan de brouwerij in haacht komende van boortmeerbeek leek volledig origineel te zijn en had mij duidelijk ook wel gezien , Iemand van hier ?
 4. Het was inderdaad u gebuur Kevin, Was onlangs daar gepasseerd en zag de sx daar staan aan dat pleintje
 5. Kan het ging nogal vrij snel ni echt goed kunnen zien maar wel zeer duidelijk s 13 en k dacht datk ze in de buurt wat begon te kennen maar er zijn er meer 👍
 6. Daarnet gekruist met een paarse sx op de herentsesteenweg Had mij ook wel vrij duidelijk gezien Iemand van hier ?
 7. Een verdacht luide uitlaat zo blijkt voor de rest stond hij ook nog origineel want was juist naar de keuring geweest Politie: Meneer die uitlaat , Mag die wel voor de keuring ? ik: ik vermoed van wel hij is juist zo goedgekeurd.. politie : mag ik u keuringbewijs zien ik: geen probleem stond erop dan benk mogen verderrijden ;-)
 8. en jawel ik ben er al 2 dagen mee aant rijden en al tegengehouden Doen we goed..
 9. We zijn op goede voet.. de verkoper zei me eerst dat het een complete swap was met alle motordelen van 1 rijdende auto.. Nu zijn we er achter gekomen dat de bijgeleverde luchtmassa van een s14 was..en dus niet van die 1e rijdende auto wat mij op het verkeerde spoor had gezet .. Allesinds met de juiste luchtmassameter zie ik het alvast goed komen :-) , Alsook Wil ik de mensen bedanken die mij geholpen hebben bij deze swap tot nu toe, Het zijn deze vrienden / forumleden die het allemaal de moeite waard maken en die de sfeer van de sx rijders eens zo goed maakt !
 10. en het probleem met het stationair blijft maar aanslepen.. Morgen eens wat hulp vragen op school misschien heb ik dan toch nog iets over het hoofd gezien . op hoop van zegen
 11. En in tussentijd toch ook niet stilgezeten Desondanks enkele dagen plat gelegen te hebben wegens ziekte toch nog de Batterijbakje gemaakt en deze reeds achterin geplaatst Ook de voorkant is verder opgebouwd Intercooler + piping eindelijk in elkaar gekregen , ook een andere luchtfilter aangeschaft aangezien de originele niet meer paste Zo staat hij er momenteel bij, beetje origineel gezet aangezien de wagen al naar de keuring moest geweest zijn.. Nog wel enige probleempjes met het stationair draaien.. Vacuumleidingen reeds gecontroleerd .. Momenteel word het nog wat verderzoeken richting Luchtmassameter of AAC valve..
 12. Dan ook de nieuwe front er maar ingezet normaal gezien worden da darmen begin volgende week geleverd dus ng effe fingers crossed hierbij nog maar eens wat foto's ervan
 13. ja opt gemak.. het duurt al te lang naar mijn zin maar ja ik doe het idd wel liever meteen goed de front heb ik ookal wat onder handen genomen intussentijd deze past nu en is er gewoon nog maar in te lassen ook alle vijzen die overgedraaid waren zijn hersteld Nu ligt het klaar voor te zandstralen zodat het chassis zelf niet teveel kleuren heeft de flank is altijd nog demonteerbaar voor met de tijd een schildering te geven dit is al iets moeilijker Iemand een idee waar je in vlaams brabant batterijkabel kan bestellen of aankopen en ook iemand die met zekerheid kan zeggen hoeveel carre deze moet zijn als je de batterij dus naar de koffer verplaatst ? heb al wel wat berekeningen gevonden maar weet niet wat de maximale stroom is van de sr of is dit gewoon amperetang rond de starter hangen en motor starten ?
 14. effe zitten twijfelen wat te doen met de rottigheid die achter de lichten nog zat.. Helaas kan ik zoiets niet aanzien en dan toch maar besloten van dit op te lossen eerste idee was voor enkel lichtgedeelte uit te slijpen van een andere sx en dit erin te plaatsen maar bij nader inzien toch maar de front meegenomen is immers makkelijker voor juist te zetten dan ;-)
 15. Koelslangen ga ik nog bestellen Dus ga ik pas meer over kunne zeggen eens ik ze ook heb voor de verwarmingsbak heb ik wel zelf iets in elkaar geknutselt dat word nog even afwachten of dat ook goed zal werken . Maar de sr heeft dus ook gisteren voor de eerste keer gedraaid.. en vandaag heb ik reeds de servopomp gewisseld met die van de CA voor alles eenvoudiger aan te sluiten
×
×
 • Create New...