Jump to content
SXOC.NL Forum

Narro

Bezoeker
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Narro

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 06/12/1972
 1. Narro

  motor loopt slecht

  bezinedruk, daar heb ik niet aan gezeten. bougies zijn nieuw, door de garage eruit gehaald en was nix mis mee. ik zal nog wel effe de hele aanzuig-lijn naar de gasklep nakijken.
 2. Narro

  motor loopt slecht

  goeie tip, ik haal de slang die van de AFM naar de turbo loopt er effe af, want die moet het dan zijn. turbodruk is goed.
 3. Narro

  A-stijl

  ik heb er 1 in zitten van een civic uit 95, moet je die maar eens passen. dat is wel voor 2 meters dan. merk is autometer.ik heb een s13 89.
 4. Narro

  motor loopt slecht

  sorry, ik ben niet zo thuis op zo'n furom. maar bij de garage : compressie gemeten lektest gedaan motor laten 'snuiven' dat schijnt voor je vacuum slangetjes te zijn, of tie nergens lekt. lambda sonde, met en zonder gereden, geen verschil. air flow meter schoongemaakt. de auto is helemaal doorgemeten (slechte contacten) garage kan nix vinden. mijn 200sx is (weer) zo goed als standaard er zit nog een mongoose uitlaat onder en een bren device op 0.9 bar. en hij knalt veel uit de uitlaat.
 5. Narro

  motor loopt slecht

  hallo mensen, Ik heb een probleem met mijn motor van mijn s13. ik heb hem weggebracht naar de garage, die hebben van alles getest en gemeten. nix kenne vinden.alles is goed. conclusie, ik heb een perfecte auto, maar hij loopt slecht. als ik hem start, slaat wel aan, maar loopt erg laag stationair. later word dat beter als tie warmer word. de motor mist vermogen,komt ook slecht op toeren. het motorblok staat te shaken als tie stationair loopt. als iemand ideen heb, graag. ik heb al het 1 en het ander gedaan, maar wil jullie visie er effe over horen. laatste vervangen: andere bobines, nieuwe denso's iq22. greetzzz, Lion
 6. is ook een oplossing ja.maar over gewicht gesproken, ik denk dat zo'n geluidsinstall. wel wat zwaarder weegt dan aan wiel.
 7. eh...hallo, effe een vraagje tussendoor, hoe doen jullie dat met je reserve wiel? ik zit ook te piekeren, maar ik wil nog wel bij me reserve wiel komen, voor het geval dat ik een lekke band heb ofzo. greetzzz, Narro
 8. je heb het de hele tijd over de plus kabel, de min kabel is net zo belangrijk of wel belangrijker. please check massa kabels ook!! hoe zijn die connectoren ven je versterker?..zijn dat gaatjes waar je je kabel in moet doen?..zo ja ,hou gewoon die maximale dikte aan wat in je versterker,zit je altijd goed. komen er twee kabels samen?..gewoon die diktes bij elkaar optellen,zit je altijd goed. greetz Narro
×
×
 • Create New...