Jump to content
SXOC.NL Forum

robert m.

Bezoeker
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

1 Follower

About robert m.

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 01/30/1992
 1. Doet goed. Een s14a in mn spiegels. Reed in Hatert voor je in de berlingo. seinde nog even met de alarm verlichting.
 2. Ik wil ook cruize!!! Maar moet eerst mn auto fixen..-_-' Alleen weet niet zeker of het mn koppakking is. En voordat ik alles los ga halen wil ik eigenlijk iemand met meer verstand en ervaring er naar laten kijken. het is nog allemaal nieuw voor mij. Heb jij anders een keer tijd om te komen kijken? Heb de auto nu thuis staan en vanaf volgende week in de werkplaats in Malden. Ik woon trouwens zelf in Nijmegen, hatert. maar was toevallig in Wijchen.
 3. zuiderpoort Wijchen:p Je velgen zijn echt dik!!
 4. Jaaaah mr2 rood? Graafseweg toevallig? staan ook altijd 2 van die mercedesjes.. Dacht serieus dat dat een f40 was. En die zilveren rx7 heb ik volgens mij een paar jaar terug gezien in weezenhof op de oprit van een hoekhuis achter het winkelcentrum??
 5. mr2 nog niet tegen gekomen, vanmiddag wel de r33 weer gespot. zal eens kijken of ik hem op de foto krijg.
 6. En die zilveren supra is van ene Menno. Non turbo uit lindeholt.
 7. Die witte sx op standaard velgjes ben ik. maar staat nu weer in de garage, Wss koppakking overleden
 8. ik zie je al een paar dagen op de neerbosscheweg voorbij komen. of richting nxp of richting dukenburg de brug op.. broaaaap! pptssss! hahaha zie hier ook regelmatig een donkere paars/blauwe r33 met witte velgjes en witte r34 voorbij komen. evenals een witte s13.
 9. Het is gelukt! Was gewoon even pielen.
 10. He wessel, Ivm mijn aircopomp kom ik niet bij het gat waar de kabels van het ecu erdoor heen gaan. zijn er nog andere mogelijkheden?
 11. Bedankt voor de info. Airco zit er nog in. ga er gelijk mee aan de slag!
 12. Yoyo, Ik heb pas geleden mijn stock ic vervangen voor een fmic. daarvoor heb ik mijn accu moeten verwijderen ivm de piping. Nou heb ik inmiddels ook een setje accu kabels gekocht om het hele gebeuren achterin te plaatsen. Is er toevallig iemand bereid mij een korte uitleg te geven omtrent de plus kabel. Waar gaat deze naar binnen en waar komt deze te liggen. Alvast bedankt!!
 13. zag hem ook rijden op de st. annastraat/rijksweg. ging richting berg en dal. standaard s13 zover het oog kon zien, op de gele koplampen na. jammer dat ik die van mij niet bij had:P
×
×
 • Create New...