Jump to content
SXOC.NL Forum

simba

Bezoeker
 • Content Count

  53
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

3 Followers

About simba

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 02/13/1987
 1. ik gaat erheen met de lexus ook goed? . s13 is een tijdje geleden verkocht (tijdelijk geen ruimte tijd of geld ervoor )
 2. komende zondag 25 september alweer, ik had het bijna gemist op internet! nog meer leden die er te vinden zijn? automaxx: In 2011 de hekkensluiter van het evenementenseizoen op het Circuitpark Zandvoort. Een ultiem programma op baan én paddock. Wat dacht je van spannende streetlegal races in de Toyo Shootout, en de finale van het kampioenschap Toyo Tires Time Attack!. klikker de klik naar de site
 3. simba

  Niet te starten 200SX

  als ik de ruimte had zou ik het ook proberen!
 4. flauw maar dat zou natuurlijk inderdaad ook zo kunnen!
 5. simba

  ken block 4

  het begin en eind vindt ik helemaal niks te veel commercieel gedoe maar vindt het wel nog steeds een mooi ritje! +1
 6. ik hoop dat je een goed alarm erop heb zitten! ik zou het toch niet vertrouwen! of hij loopt te showen met jouw auto
 7. ze hebben misschien geen moeite gestoken in de software die vindt ik nagenoeg hetzelfde maar laat een iphone maar eens vallen ik zie ze continu schermpjes vervangen omdat ze na een val kapot zijn en die galaxy heb ik aardig wat keren laten vallen en op een paar krassen na is er nog niks mis mee!
 8. simba

  s13 roestvrij maken

  1000 euro klinkt netjes! bij een gewoon bedrijf ben je meer kwijt moest in maart me dorpel laten maken voor de apk daar was ik al 300 voor kwijt (met spuiten)
 9. simba

  Hahahha

  je kan bijna liplezen
 10. Nog geen 5 minuten geleden een rode s13 richting de A9! Volgens mij was hij nog std! Terwijl ik aan het file rijden ben knalt hij voorbij!
 11. Nog geen 5 minuten geleden een rode s13 richting de A9! Volgens mij was hij nog std! Terwijl ik aan het file rijden ben knalt hij voorbij!
 12. mooi dat de dader is gevonden! maar wordt dan meteen je rijbewijs ingetrokken bij zo'n aanrijding? ik dacht dat het alleen een hele flinke boete was..
 13. simba

  Mike S14

  haha gezellig! ! me ouders wonen 10 huizen verder daar kom ik ook wel wekelijks! ik spotte hem meteen toen ik op zoek was naar een parkeerplekkie
 14. rond kwart over 1 bijna bij den helder op de N9 een grijze s13... wie is de schuldige ?
 15. jammer dat me sx net verkocht is ! ik gaat er wel heen maar dan met me lexus.. volgend jaar weer als er misschien een sx voor de deur staat!
×
×
 • Create New...