Jump to content

Ramon

Bezoeker
 • Posts

  2,524
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  63

Posts posted by Ramon

 1. Ik was op zoek naar een SR20 elbow. Ik mocht deze van chino hebben als ik hem de verzendkosten zou overmaken. Zo gezegd, zo gedaan, pakketje was snel in huis, gemonteerd, en mijn uitlaat probleem was weer opgelost.

   

  Bedankt!

  • Like 1
 2. Een tijdje terug een 'drift knob' handrem knopje van Martijn overgenomen. Dezelfde dag nog verstuurd en de volgende dag in huis. Super!

   

  Deze week 4 banden van Martijn overgenomen.

  Hij wilde ze voor mij verpakken en versturen, zodra ik het geld over had gemaakt heeft hij dit gelijk gedaan, banden waren snel in huis, prima!

   

  De twee achterbanden waren schuin aan dezelfde kant afgesleten, maar dit had hij zelf niet gezien, kan gebeuren. De banden waren vrij goedkoop dus daar ga ik verder ook niet over klagen.

   

  Tevreden! :)

 3. Dirk Jan is hier meerdere malen geweest om mij te helpen met mijn auto.

  Een van de zijruitjes van mijn S13 was kapotgeslagen. Dirk Jan hoorde dit en heeft mij de volgende dag gelijk een zijruitje in goede staat opgestuurd!

  Aardige jongen, heeft verstand van zaken en we hebben veel gelachen!

 4. Contact opgenomen met Mick of hij mijn S13 ergens vandaan wilde halen. Hij heeft gelijk zijn auto met trailer klaargemaakt, vroeg de wekker gezet en is op pad gegaan. Heeft mij onderweg nog een foto'tje gestuurd waarop te zien was dat alles goed volgens plan ging, en heeft mijn auto 's middags netjes voor mijn deur afgeleverd.

   

  Ook heb ik een complete CA18DET 'swap' van Mick gekocht.

   

  Alles ging zoals afgesproken, geen rare fratsen, zoals het hoort.

 5. Ik heb dit echt 9 van de 10 keer.

   

  Eind vorige maand heeft mijn broertje voor mijn verjaardag online een bumper voor mij gekocht. (persoonlijk met het bedrijf afgesproken om hem te laten verzenden, dus daarvoor ook geld overgemaakt), verkoper laat niks meer van zich horen en heb ook niks ontvangen.

   

  Contact met een ander bedrijf opgenomen voor een voorste zijscherm (S13) in bordeaux rood, verkoper laat niks van zich horen.

   

  De bedrijven waar ik tot nu toe zaken mee heb gedaan hebben echt ALLES verneukt wat er maar te verneuken valt. Terwijl de particulieren waar ik zaken mee heb gedaan (die jongens weten dat zelf ook) alles gewoon netjes geregeld hadden en goed voor elkaar hadden.

 6. Aan je manier van typen te zien zul je met het lezen van letters ongetwijfeld net zoveel moeite hebben.

  Dat maakt het zaken doen met andere clubleden er niet makkelijker op. Het verbaast me dus ook niks dat hier het een en ander is foutgegaan.

  Gelukkig kun je er hierbij wel vanuit gaan dat dit de laatste keer is geweest.

   

  Dirk Jan is inderdaad de man achter PostNL, en je was inderdaad verplicht om 3 kapotte motorblokken te kopen. Zoals je zelf al aangeeft wist je gewoon dat deze motorblokken kapot waren. Maar daar kun je inderdaad beter achteraf over gaan klagen.

   

  Veel plezier met je 24 euro. Heb je er al iets leuks van weten te kopen?

   

  http://www.folders.nl/lidl

   

  Daar heb je een folder van de lidl. Ik las dat je voor 89 cent al een kilo bananen hebt. Dat betekend dus dat je meer dan 24 kilo banenen kunt kopen.

   

  Klootzak

  • Like 9
 7. Nayiem hield een feestje/barbeque @ zijn bedrijf. Ik wilde graag langskomen. Mijn S13 is kapot en ik had totaal geen zin in het openbaar vervoer. Nayiem was zo aardig om aan te bieden om mij te komen halen in Friesland (300 kilometer). Ik heb hem toen gevraagd of hij gelijk mijn S13 mee kon nemen.

   

  Omdat het nogal kortdag was zijn er wat dingetjes mis gegaan tijdens het regelen van de auto/trailer, maar dat maakt niet uit. Mijn auto is daar veilig aangekomen en ik heb een geweldig weekend gehad.

   

  Toen we aankwamen kreeg ik een rondleiding door de loods. We hebben met z'n allen gebarbequed, gesleuteld en gedrift.

  Ik had m'n camera bij me en zal binnenkort m'n filmpje online zetten.

   

  Thanks man!

 8. Het is best normaal om een daily te hebben met 200+ duizend op de teller en waar rond de 1500 euro of minder voor betaald is, eigenlijk rijd iedereen die ik ken in zo'n daily. :P

  Het zijn juist vaak de S13's/Sleutel/Hobby auto's waar het geld aan gespendeerd word.

   

  De daily moet gewoon van A -> B, dus als het een oud barrel is die technisch nog goed is en er een nieuwe APK op zit, prima toch! Hoeft er niet mooi uit te zien. Dan kan de rest van het geld weer in de hobby.

×
×
 • Create New...