Jump to content
SXOC.NL Forum

lpspeedy

Bezoeker
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About lpspeedy

 • Rank
  Newbie
 1. Was idd interessant om een RB sx te zien rijden en er zelf eens een toertje mee te doen als je er zelf 1 aant bouwen bent! Koppel in overvloed voor op het nat!! En van dat onderstuur was op het laatste nog weinig te merken! De vooruitgang van 1 dag driftschool was goed te zien.
 2. Ik heb gestemd voor quasi alles. Zelf heb ik de sx nooit naar een garage gebracht voor eender wat. Heb zelf 1.5 jaar in een garage in Roermond gewerkt maar dan wel aan Porsche en BMW maar auto's blijven eenmaal auto's. Sleutelen is niet meer als schroeven los draaien en in de juiste volgorde terug vast draaien en weten welk slangetje waar zat. Had men sx gekocht met een kapotte versnellingsbak. Die vervangen dan een week later men blok opgeblazen dus daarna nieuwe blok erin gelegd. En nu aangezien het een roestding is heel de carros bijwerken en de auto opnieuw spuiten. Wat een plezier ik al van dat ding gehad heb ik denk zelf ongeveer 150km gereden sinds ik hem heb gekocht. Een jaar geleden Greetz
 3. Wasn't me Ik zoek nog altijd een verzekerings maatschappij die mij wil aannemen
 4. haha het kan niet blijven goed gaan Maar we zijn nog met genoeg om verder te spammen
 5. om 12 uur das dus 21 uur hier komen er meer camera punten
 6. Livestream van Formula D!! Vandaag zijn de practice rounds morgen de wedstrijd. Klik Gr LP Edit: Denk er wel aan het is nu 7 uur 's morgens daar dus het duurt nog even voor de practice begint. Het zal hier ongeveer 8 uur zijn als het daar begint.
 7. 1. RvR - S13 2.gunny 200 sx s13 3. Walterv 4.lpspeedy Ik kom wss ook driften met de 325i, mss dat ik de sx ook meebreng.
 8. ahha! ok want vond het al raar dat ik 1 stekker als injector 1 had gelabeld. En die ook op de injector had gestoken. thnx kets!
 9. Welke is die voor de injector? de gele of de ook gele maar met groene schijn Edit: Op foto links of rechts is makkelijker
 10. Hey iedereen! Na een nieuwe motorblok in mijn sx te hebben gelegd ben ik even de kluts kwijt. Ik heb de nieuwe blok erin liggen maar merk net dat ik niet alle stekkers op de kabelboom heb gelabeld. Nu weet ik dus niet waar 2 stekkers moeten komen. Ze moeten ergens rond de eerste injector komen. Ik heb al topics zoals show your engine bay bekeken maar hier word het mij niet duidelijk bij. Is er iemand die mij een duidelijke foto kan pm'en of mij kan zeggen waar ze moeten? Het gaat om deze 2 stekkers. 1 Ervan is geel en de andere is ook geel maar heeft een iets groenere schijn. Hier ook even een foto voor de duidelijkheid.
 11. Je kan 2 soorten leidingen gebruiken.. Ik persoonlijk vind koper leiding het makkelijkste en het veiligste maar het is best mogelijk om flexibele leiding te gebruiken. Beide kun je gewoon in de meeste auto-materiaal zaken kopen.
 12. mijn excuses dacht dat het bij de vering zat...
 13. Hier worden niet de camber plates bedoelt maar de lager boven op de vering. Dat bolletje in de cilinder onder de moer. hoop dat dit helpt
 14. lpspeedy

  stuurhuis

  Ik heb gewoon afgedopt en nooit problemen gehad. Ik zou ook niet weten wat het verschil is met doorverbinden aangezien de olie nergens naar toe gaat.
×
×
 • Create New...