Jump to content
SXOC.NL Forum

jellecorolla

Bezoeker
 • Content Count

  100
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About jellecorolla

 • Rank
  Newbie
 1. was een super meeting . erg gezellig en een top weertje .
 2. ja was echt top , indd lekker zonnetje goeie autos en goed vol , top weekend zo tog
 3. ja dat is natuurlijk zo , de jaf kan je niet vergeten . helaas kan ik zelf niet naar de jaf omdat ik dan heerlijk in een 4 sterren hotel zit te luieren.
 4. wanneer is het seizoen voor een Wangan Warriors 8 geopent ???
 5. hey bedankt he , als er nou gasten zig aanmelden word het vanzelf drukker
 6. er is een nieuwe forum voor japanse auto liefhebbers in de provincie utrecht , misschien wat voor de utrechters van hier http://jamn.forum2go.nl/
 7. hahaha , ok dan dan ga ik ff ebay shoppen . dat scheelt dan weer een boze vrouw of ander ........ een soppende pook is natuurlijk ook wel wat hahah
 8. hey , die dildo schakel poken die je wel eens ziet , waar kan je die bestellen of jat je de dildo van je vriendin gewoon uit haar nachtkasje.
 9. het was indd een geslaagde meet weer veel lopen kwijlen (sorry voor je auto ) en grote ogen gehad . kijk nu al uit naar het voorjaar zodat er weer wat geregelt kan gaan worden .
 10. je krijgt geheid een boete vandaar , want het is echt een rot stuk want dat noemen ze dan een snel weg ( voor slakken zeker ) als jullie het goed vinden wil ik ooit nog wel is wat organiseren maar dan hou het bij alleen sxen , dat is tog makkelijker en denk leuker .
 11. ja dat stuk is traject controlle en het ligt er aan welk stuk je gereden heb want het gedeelt richting nieuwegein mag je 80 en de middelste 2 rij banen mag je 100
 12. hey mensen , voor de sxen die geweest waren bedankt voor de komst . tog vond ik zelf het best een geslaagde dag , er kwamen meer auto's dan verwacht op af .
 13. dat gaat goed dan , word het dus 17 subaru's tegen 5 sxen ???
×
×
 • Create New...