Jump to content
SXOC.NL Forum

Jmeister

Bezoeker
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Jmeister

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 09/11/1980
 1. klein 'tijdelijk' updateje.. omdat ik nog geen verf binnen heb voor mijn motorkap en kofferklep.. [ oh en de raamspoilert zit er gewoon weer op..kit liet een beetje los na ehm..ietwat hard rijden..
 2. Ja nou ik wacht al 10 jaar op m'n wielen..muhahahaha..nee topzaak, ik heb ze van civicjes binnen 2 jaar zien groeien naar Skylines, Evo's en Supra's en altijd met hart op de juiste plaats en doordrenkt vmet olie en remreiniger! ben al 2 jaar tevreden klant en vriend van de familie. SaG zal altijd mijn thuis basis zijn wat auto's betreft. heb ik het goed gedaan St33f..Jeffie? krijg ik nu weer sponsorkorting? hahahaha
 3. Rustig maar Timmehhhh..hij blijft zwart..met telefoontakeshies!
 4. Nee geen Midnight purple, zou ik wel graag willen maar dan wordt het een soort club kleur deze zomer. haha
 5. Thanks! foto van de wielen die reeds onderweg zijn:
 6. Hij is al in kleur! ook het uitlaatje^^ Eibach veertjes onderweg voor tijdelijke laagheid en Takeshiiiii's VIPstyle velgen.
 7. Die lip was binnen 24uur eraf gereden:) geniale actie weer.. Ik ben inderdaad eerder een rockebilly dan een Honda Billy! Kom uit een kustom/hotrod familie. Post foto's van die lip zodra ik achter m'n computer zit!
 8. dank u dank u.. Zag je de onmiskenbare gelijkenis tussen de Chaser en de rolator? Fakking geniaal.
 9. thanks all. Jayy!! Ja Eric idd de ae86 die naar Jasper is gegaan..2009 was het jaar van de onafgemaakte projecten:) de chaser staat bij Driftparts idd, te wachten op een rb. De swap was voor mijn tijd, speel met de gedachte om terug te swappen. Ook omdat ik er toch een kitje omheen ga gooien.
 10. Hij zal wel weer smerig geweest zijn:) anyway zo netjes was/ is ie ook niet met de spuitbus gespoten fender en hood maar ik ben er nogsteeds blij mee.
 11. Zo dan, na een jaar alleen lezen hier me ook maar eens voorstellen. Ik ben dus Jmeister, Jay voor vrienden, kielhael voor vrouwen en auto's, jos op mn paspoort. Heb vorig jaar mijn Toyota chaser project auto geruild tegen mijn huidige daily S14 (eigenlijk s14a maar timmeh rijd met mijn front rond..) Ik ben praktisch meubilair bij Show and Go garage in ijmuiden en moderator op het Showandgo forum. Plannen voor de s14: teveel om op te noemen.. foto's want ik ben klaar met lulle: me chasert en daarvoor nog een DA integra: laterss!
 12. ik was het zeer waarschijnlijk en nee..trap em echt niet af maar rij er ook niet mee als een omaatje.
×
×
 • Create New...