Jump to content
SXOC.NL Forum

RC Power

Bezoeker
 • Content Count

  181
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by RC Power

 1. Tijdens vrijrijden vandaag 2 S14's gespot. Een was sowieso een witte S14A met oranje wielen, de andere met zwarte velgen. Bekenden?
 2. Tijd om dat recht te zetten Max.
 3. JDM Sunset @ the beach II. Na het daverende succes van vorig jaar en de stormvloed aan positieve reacties brengen wij u JDM Sunset @ the beach II. Het idee van deze samenkomst is hetzelfde als vorig jaar, een gezellige avond direct aan de zee gelegen. Ook dit jaar zal de locatie zijn aan de Brouwersdam, prachtig gelegen tussen het Grevelingenmeer en de Noordzee. Een unieke foto locatie, maar bovenal in de zomeravonden een fantastische plek om samen te komen en te genieten van de avondzon en zonsondergang in zee. Vorig jaar bezochten enkele honderden auto’s uit de Benelux en F
 4. Ja klopt, ziet er goed uit. Ook met de witte velgen.
 5. Vanmiddag in Spijkenisse gespot. Bekende van SXOC?
 6. Ondertussen is de teller met aanmeldingen via diverse forums goed doorgelopen. Maar daarnaast hebben we, na even getwijfeld te hebben, een Facebook pagina aangemaakt ervoor. Laat aub via deze weg even weten of je aanwezig zal zijn. https://www.facebook.com/events/1598310167114685/
 7. JAF is weer voorbij en het was een succesvolle editie voor de meesten schat ik. Nu we dit grote evenement hebben gehad en een prachtige dag, zit de drive er goed in bij de meesten. Laat de zomer maar definitief komen, daarom graag weer even aandacht voor de JDM Imports meeting volgende maand. Zet hem in de agenda en laat even weten of je langs komt!
 8. Nee niet enkel RHD wagens zijn welkom. Kijk bijvoorbeeld hoeveel LHD Evo's en Inpreza's als voorbeeld er zijn. Kom gezellig langs met de Civic.
 9. JDM Imports meeting - Start of Summer. https://www.facebook.com/events/1598310167114685/ JDM liefhebbers. De eerste mooie dagen van het jaar gaan dan eindelijk komen en gelukkig is de langverwachte zomer in aantocht. Dat staat in onze scène garant voor een prachtig auto(sport) seizoen. De auto's komen weer onder de doeken vandaag en het is weer tijd om ermee te cruisen. Na een jaar van afwezigheid is het dan eindelijk weer zover, een gloednieuwe editie van de 'JDM Imports' meet'n'greet. Een meeting die voorheen garant heeft gestaan voor 270 kwalitatieve JDM rides op 1 parking.
 10. Lijst in post 1 is geupdate. De eerste 6 betalingen zijn binnen en zeker van deelname. Er zijn nog enkele plaatsen vrij.
 11. Een niet zo grote opkomst, maar niet minder gezellig vanmiddag in de Meern. De opkomst die er stond was best leuk en de moeite. En het weer was heerlijk te doen.
 12. Nice mannen. Hopen dat er toch een aantal SX-en komt opdagen.
 13. Reminder, aankomende zondag @ De Meern. Het beloofd droog te worden en te blijven, dus de ideale gelegenheid om na die bakken regen even een rondje te rijden en gezellig te 'meeten'. De aanmeldingen zijn ondertussen gestaag doorgekomen, echter is de lijst niet up-to-date. Sorry for that.
 14. Aanmeldingslijst geupdate.
 15. Het moment is daar, later dit jaar staat de jaarlijkse rollenbankdag weer genoteerd in de agenda. We zijn weer van harte welkom bij het vertrouwde adres in Harskamp, Verhoeven Tuning. Op deze dag is het mogelijk je auto op de rollenbank te zetten en te laten meten. Een dyno meting bestaat uit één verliesmeting, een ijking van het toerental en een vermogensmeting. Het is tijdens deze dagen niet mogelijk air/fuel of turbodruk te meten / weer te laten geven. De meting word vakkundig gedaan op de 4WD bank en hierna krijg je een uitdraai mee van het resultaat. De ervaring in de afgelopen
 16. Update. Nog 3 weken te gaan. Wie komt er nog meer?
 17. 1e aanmeldlijst in post 1 toegevoegd.
 18. JDM Import Summer meet'n'greet. Zomer in Nederland, warmte, groen, zon, de drang om eruit te gaan, de periode om de garages te openen en de machines naar buiten te brengen. Deze zomer staat namelijk de 4e editie van dé JDM Import meeting in de agenda, een succesfactor zo blijkt de afgelopen jaren! Ben jij een liefhebber van Japanse auto’s, (RHD) imports, unieke, performance, limited editions, circuit & drift gerelateerde machines uit het verre oosten? Dan mag je deze dag absoluut niet missen. Voorgaande edities trokken 250+ prachtige auto’s uit heel Nederland aan en zor
 19. Iemand die op het laatste nog mee wilt?
 20. Ben erbij met de Evo. Neem nog een paar Evo's mee, Clio RS en een Impreza WRX.
 21. Wie volgt mensen? Het begint er op te lijken, maar we gaan langzaam bouwen aan een groep op zeker. Er zijn nog plaatsen genoeg, dus kom ook gezellig mee rollen! Mochten jullie andere gegadigden weten, laat het me dan even weten.
 22. De lijst is weer geupdate.Opgeven kan nog steeds uiteraard.
 23. Degenen die dikgedrukt staan in de aanmeldingslijst hebben een betaling voldaan en staan zeker in de line-up.
 24. Rollenbankdag - zaterdag 19 oktober 2013. Later dit jaar zijn we weer welkom bij Verhoeven Tuning voor de jaarlijkse rollenbank dag. Op deze dag kun je met je auto een vermogens-/koppelmeting laten doen op de 4WD rollenbank. Een dyno sessie bestaat uit één verliesmeting, één keer toerental ijken, en één vermogensmeting. Tijdens dyno dagen is het niet mogelijk air/fuel of turbo druk gegevens te meten en/of weer te geven. Aan het einde van jou meting krijg je er een uitdraai van mee en wanneer gewenst kun je die later ook digitaal toegestuurd krijgen. Dit is in basis het idee van de dyn
 25. De lijst is opgelopen tot 163 aanmeldingen voor nu, dat belooft een hoop mooie auto's te worden. Het weer ziet er voor morgen gelukkig beter uit dan afgelopen week. Het blijft in ieder geval droog met kans op zonnige momenten. Laten we er een leuke middag van maken, tot morgen!
×
×
 • Create New...