Jump to content

minimalrene

Bezoeker
  • Posts

    959
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by minimalrene

  1. Dikke ruilhandel met Wessel? Wessel kennende zal het dan wel een Big Mac tegen een quarter pounder zijn geweest zeker Nee zonder gekheid, erg fijn zaken met Wessel gedaan!
  2. En trouwens nog een vraagje aan jullie: Hoe verklaren jullie dat het blok bij mij netje op 6cilinders liep, zonder te roken enz. En dat hij vervolgens bij lullie hort en stoot, op 5cil loopt, en ook nog eens rookt. Jullie weten alles goed te verklaren, met jullie redeneringen, dus ik ben wel benieuwd! Beetje vreemd toch??
  3. Het is heel simpel, Ik heb ten eerste nooit gezegd dat we niet konden rijden Want als ze het wilde had ik ook dat wel kunnen regelen. Maar dan had ik ff groene platen moeten halen, want zonder verzekering en met een geschorste auto rijden lijkt me niet verstandig. Als Jordy er niet om vraagt kan ik er ook niks aan doen, het is nu eenmaal zo dat ik wist dat het blok goed liep, en dus een proefrit in mijn ogen niet echt nodig was. Daarnaast is er inderdaad ooit een andere bougie ingezet, maar dit is door een garage gebeurt, en niet door mij. Als daar het probleem ontstaan is is dat natuurlijk erg vervelend, maar ik heb nooit iets van een probleem gemerkt, en alles liep zo als hoorde. Feit blijft dat het blok bij mij liep zoals het hoorde en altijd al gelopen had, en dat ik ook nog een nette oplossing mee wilde zoeken ondankt dat ik van mening bent dat als jij een goed lopend blok koopt, die je zelf met 2 man gecontroleerd hebt, ik dat niet eens hoef te doen. Als dat allemaal niet goed genoeg is, en ik overal de schuld van krijg, dan gaan wij er gewoon niet uitkomen. Het is gewoon erg vervelend allemaal, maar feit blijft dat je hier gewoon niet van garantie kunt spreken. Het blok liep goed, dat heb zowel ik als de kopende partij gezien. En ook al zat er heel misschien beginnende slijtage is de motor, dit heb zowel ik als de andere partij niet waargenomen. Ik had moeilijk de motor door een rontgenapparaat kunnen halen, om alle eventuele slijtage uit te sluiten, want dat is gewoon niet realistisch. Ik heb zelfs nog gezegd dat alle keuringen toegestaan waren, omdat ik er heilig van overtuigd was dat het een goed blok was. Dus als Jordy en zijn maat zekerheid hadden gewild hadden ze ook een compressie test kunnen doen.
  4. Bij mij Verhaal is alsvolgt: Ik besloot mijn auto in onderdelen te verkopen, dus ook de rb25det. Vervolgens de turbo nog laten reviseren omdat hij wat rookte, en er speling op de turbo zat. Ook heb ik de motor nog een beurt gegeven destijds, zodat alles netjes in orde was. Motor liep de paar honderd km erna weer erg goed, en als vanouds. Ik had hem dus netjes gemaakt voor de verkoop, en had een advertentie gemaakt. Ook duidelijk erbij gezet dat alle keuringen toegestaan waren, zodat de verkoper alles kon testen en na kon kijken wat hij wou. Jordy was geinterreseerd, dus kwam hij kijken. Ik liet de motor er dus nog maar inhangen, zodat hij hem kon horen lopen, en goed na kon kijken. Hij kwam samen met een vriend, en ze hebben beide de motor nagelopen, en gestart en wat gas gegeven. Hij liep netjes op 6cilinders en rookte ook niet. Alles was in orde, en dus werd vervolgens de koop gesloten. Afgelopen week krijg ik plotseling te horen dat hij op 5cil loopt, en geen compressie heeft op 1 cilinder. Erg kut natuurlijk, en natuurlijk ook aardig vreemd. Omdat ik het wel netjes wilde oplossen (ontdanks dat ik er ook niks aan kan doen) bood ik hem dus aan om samen netjes voor een oplossing te zoeken. Later die week telefonisch afgesproken om samen naar een ander onderblok te zoeken voor de rb. Krijg ik vandaag te horen dat hij dat niet meer wilt, omdat hij nog een andere rb heeft die erin gaat, en dat ik hem maar 600euro terug moet betalen. En daar ontstaat voor mij het probleem. Ik wil Jordy graag helpen, omdat ik het erg kut vind dat er bij hem problemen ontstaan. Feit blijft alleen dat het blok bij mij erg goed en zonder problemen liep. Dit heeft hij zelf ook met 2 personen gezien, gehoord, en na kunnen kijken. Ik ben dus van mening dat dit probleem niet aan mij te wijten is. Ik was zelfs nog erg netjes om het goed op te willen lossen. Helaas niet goed genoeg volgens Jordy, en dus ben ik bang dat dit helaas niet meer opgelost gaat worden...
  5. Ik zou dit even op wanganwarriors forum vragen. Daar kent bijna iedereen hem persoonlijk volgens mij!
  6. Heb al een aantal keer wat spullen van WJ gekocht, En gaat iedere keer erg goed. Laatste keer ging er iets een klein beetje mis, maar hij heeft direct alles goed geregeld. Eerlijke en goede service dus, ben er eg tevreden over .
  7. Eric, nogmaals bedankt voor de s14 fuseekogels. Goede service, en nette prijs
×
×
  • Create New...