Jump to content
SXOC.NL Forum

cootje

Bezoeker
 • Content Count

  360
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by cootje

 1. Vind het wel cool ! Hou wel van Nederlands RAP !
 2. Welkom al hier Brainflower succes met het bouwen maar komt wel goed d8 ik zo ..!
 3. cootje

  Naas S14a

  Zeer nette foto's , maar dat gaat ook niet anders met zo'n auto ..!
 4. Sorry ik kan er zelf niets aan doen is een genetische afwijking in m'n hoofd denk ik ..! lol ..? En nee ik ben niet aangehouden door die lieve politieman komt denk ik door mijn lief koppie en uitstraling ..! lol ..!
 5. Heeft iemand mij ook weg zien rijden behalve alleen oom agent ..? lol ..!
 6. Eigenlijk wel ja ..! heb jij z'n nummer ..? lol ..!
 7. Zeg niet dat ik het niet heb aangeboden ... lol ..!
 8. Was idd een redelijk weekend m'n prestaties waren boven verwachting was uit eindelijk 11de van de 21 bij de pro's ..! Ik had eigenlijk bij de semi-pro's moeten rijden dan was ik zeker in de top 3 geeindigd ..! Twan (evo IV jeroentje.nl) had helaas minder geluk, maar niets wat hij niet kan fixen ..! Met JAF gaan we het gewoon weer proberen ..!
 9. Rij jij met Stef en Bjorn mee dan ...?
 10. Bijna iedereen gaat DRIFTKARTEN ..! Ik denk dat ze Time-attack / Driften / sprinten / slalommen niets aanvinden of zo ..! lol ..!
 11. http://vimeo.com/2818315 Eerst een outlap dan de de snelle ronde en dan de inlap ..! (maar het verschil zie je wel .. lol ..!)
 12. Een vangrail op circuit Zolder ..! Wat het kost weet ik niet moet nog steeds gemaakt worden ..!
 13. cootje

  WAT EEN GAST HAHAHA

  Heb deze niet in RHD ..? lol ..!
 14. Ga je mond spoelen ...! (kan misschien aan dat kleine ''a-tje'' liggen dat er achter staat ..?) lol ..! Was gezellig maar volgende keer gaat de SX ook mee ...! Driftkarten is zeker een goed idee ..! In tilburg is het te regelen via Joep de kort of anders moet je Gijsje (jeroentje.nl) ff een PM sturen die heeft het al een paar keer geregeld voor de Skylineclub ..!
 15. Nou dat naar Nijmegen toe rijden is ook geen probleem ..! Maar die mensen op halen op schiphol wel (past namelijk niet in de SX meer dan 2 pers ..!) moet dus moet met de Dodge Caliber CDR 140 pk ..! (Gaat niet zo hard .. lol ..!)
 16. http://www.timeattack.nl/index.php?option=...6&Itemid=59 Volgorde staat alleen niet goed ..! Staat in volgorde van Qualify en niet op volgorde van Finale ..! Beetje jammer omdat ik in de finale veel sneller was ..!
 17. Pas op de bank geweest: 365pk/510Nm ..! (ik vond het een beetje te hoog gegrepen, maar dit was de uitkomst) Maar moet C-kur wel een 330 pk hebben ..! Stage 1 / 1.2 bar boost .!
 18. Hoop dat ik het haal ..! Moet 's morgens eerst nog iemand ophalen op schiphol ..! Doe m'n best ..!
 19. Hier wat on-board beelden van uit mijn 'Bolide' ..! Er moets hier en daar wat geknipt worden maar ik weet niet hoe ik dit voor elkaar moet krijgen met mp4's ..! Hier de Warm-up ..! Hier de Qualify lap ..! (hier begin ik pas te rijden bij 4.30 min Sorry ..!) De finale heb ik ook, maar die moet echt geknipt worden die is te lang ..! (Vergeten uit te zetten )
 20. Als het toeren afhankelijk is kun je de aandrijflijn al zo goed als wegstrepen ..! Misschien de druklager of de prise-as lagers maar wiellagers en aandrijfaslagers is meer een snelheids ding ..! Moeilijk als je het geluid niet gehoord hebt eigenlijk ..!
 21. Is het geluid snelheid- of toeren afhankelijk ..?
 22. 40/50 auto's op zandvoort in een tijdsbestek van 2 uur is behoorlijk vrij baan hoor ..! In die 2 uur zal het maar heel even voor komen dat je met alle auto's tegelijk op de baan bent ..! En als het echt uit de hand loopt met aanmeldingen doe je gewoon twee groepen met 2 sessies van een uur ..! Kun je 1 uur rijden 1 rusten 1 uur rijden ..! Mogelijkheden genoeg d8 ik zo ..!
×
×
 • Create New...