Jump to content

MyFreakySX

Bezoeker
  • Posts

    348
  • Joined

  • Last visited

About MyFreakySX

  • Birthday 18-01-1988

MyFreakySX's Achievements

Newbie

Newbie (1/5)

0

Reputation

  1. Even een bejaarde koe uit de sloot halen; Aantal jaar geleden Rob en compaan (naam even kwijt) ontmoet op een meeting in Beverwijk, leuk praatje mee gehad, en vervolgens knalt m'n intercoolerpiping op de meeting eraf. Rob kwam gelijk te hulp geschoten, even een noodfix gemaakt en toen meegegaan naar hun werkplaats. Daar hebben ze de piping netjes opnieuw gefelst en vervolgens alles teruggezet. Rob jongen, bedankt! Dat was echt een life-saver op dat moment. Ben je nog wel eens in beverwijk op de meetings?
  2. + Dat ik me natuurlijk doodschaam dat m'n sx project nog steeds niet af is:P. Het is binnenkort wel de bedoeling om met een nieuwe (rijdende) aan te komen. Denk dat als ik er nu met m'n rotte polo aankom dat ik een schop onder m'n hol krijg:P
  3. Altijd in tijdsnood helaas;). Ik was er vorige week bijna ingelopen, totdat ik zag dat het 5 voor 6 was, dus ik dacht dat ik dan niet zoveel tijd meer zou hebben ^^. Vindt t leuk om te zien dat ze zich in zo een korte tijd al zo'n naamsbekendheid hebben gemaakt.
  4. Ik rij dikwijls langs, maar nog nooit de kans gehad om even te stoppen en naar binnen te lopen. Moet ik toch eens doen. Ziet er van buiten iig top uit, en als je een clientèle hebt met zulke auto's, dan moet je dus echt wel iets heel goeds doen!
×
×
  • Create New...