Jump to content
SXOC.NL Forum

200sxpower

Bezoeker
 • Content Count

  397
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About 200sxpower

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 01/09/1974
 1. 200sxpower

  Schorsen

  Ik kreeg vrijdag ook ineens een nieuw tenaamstellingbewijs in de bus. Net zat ik dit topic te lezen. Gelijk via internet de auto weer geschorst. Hopen dat ik geen boete krijg voor de verlopen apk. Denk dat ik maandag de RDW sowieso ff bel. Want een herinnering hoor je gewoon ik de bus te krijgen. Caspar
 2. Welkom Mike. Heb je al wat foto's van je project? Ik woon ook in het Westland. Monster, vlakbij de molen. Dit is mijn project .Klikkerdeklik
 3. Hij moet nog iets dieper. Ik heb met een fohn het kachelhuis erachter warm gemaakt. Nu past de radio precies op de dashbalk er tussen.
 4. Net nog even zitten rommelen voor het eten. De radio past eigenlijk precies tussen de ventilatie koker en de balk in. Ik moet alleen iets aan diepte ziet te winnen door de koker warm te fohnen en iets te vetbouwen. Naar mijn idee gaat het dus wel lukken.
 5. Zoiets dacht ik al.... hmmmm De helft eruit slijpen en een plaatje erin lassen????
 6. Ben dus ook een beetje met de kachel en de radio aan het rommelen. Ik zou het liefste de radio, met 7" klapscherm, op de plaats van de kachel hebben en de kachel op de plaats van de radio. Simpel klusje dacht ik...... Zit er een dikke stalen balk achtter de kachelunit. Is deze alleen voor het dashbord of heeft hij meer functies???
 7. Allemaal de beste wensen voor 2011!!!!
 8. 200sxpower

  Kenji

  Super mooie auto Patrick!!!! FD's zijn echt heel dik Een geluid om van te dromen. Veel plezier ermee.
 9. Heeft iemand dit wel eens geprobeerd? Ik heb eer radio met klapscherm. Het is irritant dat het scherm steeds voor de airco bediening zit. Ik heb lopen zoeken, maar ik kan tot nu toe niks vinden.
 10. Jarl. Zoals ik gelezen en gezien heb, krijgt de 8-00 vasco een opklapbaar scherm zoals mijn N97 nu heeft. Er is trouwens ook een nieuwe N900 aangekondigd. De N9-00 met Meego. Nokia wil dezelfde toestellen bij een nieuw model het zelfde nummer gaan geven. Dus N8-00 met als opvolger N8-01. Ik hoop dat de nieuwe Vasco met de nieuwe Symbia de N97 doet vergeten. Want op zich vind ik het een fijn toestel, maar oh.... Wat kan dat ding af en toe gek doen.
 11. Rond de zomer (Juli) komt als het goed is de Nokia N8-00 Vasco. 12mp camera qwerty noem maar op. I'm waiting.......
 12. Ik zat met mijn collega's in de keet te praten over mijn SX. Hij vroeg offie nou al eens klaar was..... Nou nee zei ik. Ik kan me echt niet meer herinneren hoe hij eruit ziet, zei hij. Terwijl hij dat zei reed de Bordoux rode S14/S14a langs over de Nathaliegang. Ik sta daar in een hoogwerker aan de flats houtrot te herstellen. Toeter ff als je nog eens langs rijd.
 13. Allemaal de beste wensen voor 2010. was me ut avondje wel weer.......................
×
×
 • Create New...