Jump to content
SXOC.NL Forum

Fabian22

Bezoeker
 • Content Count

  609
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Fabian22

 • Rank
  Regular user
 • Birthday 11/11/1981

Recent Profile Visitors

350 profile views
 1. Ik heb hier anderhalf jaar geleden een buddyclub spec 2 gekocht. Nette prijs snel geleverd en niet zeer onbelangrijk goed ingepakt. Heb ook niks kwaads over deze verkoper te zeggen.
 2. Buggy als ik jou was zou ik naar een 5d mark II kijken die kosten nu in nl rond de 1700 euro , en aangezien je in hongkong nog lekker af kan dingen . Ik heb zelf vorig jaar een 7d gekocht voor 900 euro ipv 1895 euro wat hij toen in nl kostte dus scheelt nogal wat. wat ik trouwens wel grappig vond toen we uit de metro kwamen dat er gewoon een ijsbaan zit zou je niet verwachten . hele fijne vakantie en shopze.
 3. He john waar in hong kong zit je ongeveer??? in oktober heb ik ff camera goodies geschopt in kowloon echt een super plek om goedkoop aan nieuwe spullen te komen heheh.
 4. Ik ken er 2 die daar ook hebben gewerkt 1 daarvan zit hier op het forum . Heel veel succes met je stage plek .
 5. Gister avond zat ik ff lekker relaxed tv te kijken totdat er een bekende herrie de straat in kwam rijden. Stond in eens een sx bij ons op de parkeer plaats, diegene is maar heel ff geweest want na 5 minuten probeerde je ff hard weg te rijden tot 1 van je ic slangen eraf knalde hehehe. wie o wie???? Riven mischien????
 6. Gespot een nette groene sx met mooie bronze velgjes, koekies achterin en blerpijp. wie oh wie was er gister in overvecht.
 7. kan het niet zo zijn dat hij nog wat vochtig is???? even voorzichtig droog fohnen??? ik heb het zelfde gehad met de lexus.
 8. zo eric ook emigratie plannen??? hoe ver ben jij al met je visum aanvraag??? En op wat voor visum ga je ? sorry voor de offtopic trouwens.
 9. Een klein beetje rond getrokken , bruifloft bij gewoond en gewoon zoveel familie als mogelijk bezoeken. tuurlijk heb ik me vermaakt. helaas deze week weer begonnen met werken. ik wil weer terug het lieft permanent .
 10. Grrr ik ben net terug uit australie het weer was nu al vrij warm voor het jaar. En ik zat nog maar aan de west kust kan je na gaan aan de oostkust. chris heel veel plezier de meeste dingen die je nu gaat doen heb ik vorig jaar ook gedaan. Kan het je idd aanbevelen.
 11. Ik rij nu al al een paar maanden met 3000 k xenon in heb eigenlijk nog een commentaar gehad ook niet van de sterke arm der wet. En trouwens er mag zoveel niet in feite mag een andere uitlaat ook niet tenzij die niet meer als 2 db meer geluid maakt als de std uitlaat en hoeveel mensen hier rijden met een cat back?
 12. mijn eerste gedachte bij het eerste plaatje was SLOPEL CALIBRA
 13. Echte broederliefde gaat niet over frikandelbroodjes , dat zie je maar weer
 14. volgens mij is dat geen x-bow ben de naam van die andere kwijt.
×
×
 • Create New...