Jump to content
SXOC.NL Forum

S13mASSImo

Bezoeker
 • Content Count

  971
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

2 Followers

About S13mASSImo

 • Rank
  Regular user
 • Birthday 06/30/1984
 1. Ik heb nog een nieuw setje 16inch deep dishers in 8 duim breed et0 liggen...
 2. S13mASSImo

  Achterlichten

  Ik heb ook nog een setje te koop in m'n topic...
 3. Vond het wel interessant om eens te zien!
 4. Wordt zeer binnenkort een heel pak vetter... Ben net voor het eerst naar de keuring geweest gisteren, en daar waren ze met het een en ander niet akkoord... Dus het wordt weer wat uitgesteld!
 5. S13mASSImo

  flying donkey!

  Degoutant... Zo'n mensen mogen ze van mij ook eens de angst van hun leven bezorgen, en dan liefst met ergere gevolgen...
 6. Ik heb het gevonden... Morgen lekker dingetjes in orde brengen, dan kan ik maandag naar de keuring!
 7. Yep, it purs like a kitty! Ander probleem nu, een deel van m'n gordels vooraan is zoek... Of het ligt bij Jeroen, of ik moet nog eens goed zoeken bij m'n ouderlijke thuis. Enkel het bakje om de gordel in te klikken heb ik zowel links als rechts niet meer. En dat is natuurlijk nodig voor de keuring!
 8. Ja die is zeer nice. En dit hierboven stond hier onlangs ook gepost hé... Deze filmpjes geven een zeer leuk sfeerbeeld vind ik!
 9. Ik vind dat je zeer vlotjes rond gaat! Je hebt vermoed ik al enige ervaring op de ring? Vette s13 trouwens, fender flares all the way!
 10. Niemand blijkbaar in de buurt?
 11. Nederland had eigenlijk maar met 8 op het veld moeten staan. Maar de scheids leek enkel geel bij te hebben. Dan heb ik het vooral over die trap recht op de borst met de toppen! Was wel een kutmatch. Eigenlijk geen voetbal van niveau, zowel van Nederland als Spanje... Al een geluk dat België niet te ver geraakt is met geluk ofzo. Wij kunnen helemaal al niet op een bal trappen!
 12. Ik woon in Waasmunster. Tegen Sint-Niklaas. Oost-Vlaanderen dus...
 13. Dus indien er iemand uit de omstreken de kennis en timing gun heeft die eens wil kijken?
 14. Indien dit correct is kan het zijn dat mijn timing gewoon dubbel zo vroeg staat? Iemand met een timing gun in m'n buurt die eens wil checken?
×
×
 • Create New...