Jump to content
SXOC.NL Forum

Mik

Bezoeker
 • Content Count

  543
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About Mik

 • Rank
  Regular user
 1. Mik

  Longtransplantatie!

  Beste Mensen, Via deze weg (via Mik z'n account) wil ik jullie bedanken voor de steun. Het is onwerkelijk hoeveel er over Mike gepraat werd, en nog steeds gedaan wordt! Het is nu ruim 4 maanden geleden, ikzelf als tweelingbroer en ook CF hebbende mis hem nog werkelijk elke minuut... zoiets klinkt misschien stom maar we missen hem zo! Ik lees heel veel op forums en heb enorm veel steun aan alle reacties die er zijn geplaatst, onwerkelijk hoe geliefd en bekend Mike nou was! Over ruim 10 weken word de steen geplaatst op Mike zijn rustplaats, een unieke steen waar zijn grote liefde voor auto's in terug komt. Dat is immers het laatste echte iets wat wij hem kunnen geven..
 2. Klopt. Werkt zo Alleen kan je de lichten dan niet aan doen, want als je die aan doet, gaan de lampen wel helemaal na boven dacht ik. Mijn sx tijdperk is alweer tijdje terug, lol!
 3. Mik

  Grijze S13

  Ik ken hem wel, is niet bekend hier op het forum!
 4. Het waren 2 bussen met aanhanger erachter met otoo erop, 2 maal een S13. Geen andere wagen die erachter reed, of die viel niet genoeg op! lol
 5. Jaja, gespot! Tussen Zwolle en Apeldoorn reden jullie rond half 8, Ik reed aan de andere kant, en het was NIET te missen. WJ met zijn bus en SX en daarachter ook een busje met nog een witte SX (Sorry ben je naam vergeten man) Grappig om te zien, op na Belgie?
 6. Mik

  Sky engineering.

  Bump. Zijn er nog enige vorderingen met Sky eng?
 7. Deze heb ik afgelopen zondag gezien bij de tourtocht met de skylineclub, damn wat een pracht monster!!!!!!!!
 8. Foto bij het plaatje dan maar, meer hek er nog niet eig!
 9. Hoe het verder met mij is? Best, morgen weer controle Sta deze maand een jaar op de transplantatielijst en als ik me vergelijk met vorig jaar ben ik wel wat achteruit gegaan jammer genoeg, heb nu nog maar 20% longinhoud en zit ook overdag soms aan de zuurstof omdat ik het niet red. Voor de rest laat ik vrijwel alles verstek gaan behalve mijn eigen dingen, dus sta (jammer genoeg, maar voor eigen bestwil) niet meer klaar voor anderen e.d. Ik heb nu 2 wagens haha, een peugeot 106je en een Skyline, dit omdat ik het toch nog wil mee maken om zo'n wagen te bezitten je weet immers nooit wat er kan gebeuren strax. Magoed, zoals ik altijd zeg, het gaat wel best haha
 10. *Blaast stof weg van het topic* Had destijds nog een caricatuurtekening laten maken van de SX: Vond hem wel erg goed gelukt! Heb na de 200sx een luxe Astra G gehad met alles erop en eraan, en rijd nu een daily die me overal brengt met daarnaast een R33 Skyline Spec 2 uit ' 96
 11. Sam is ermee gestopt en is voor zichzelf begonnen Www.SW-performance.nl (?) dacht ik, iig sw performance is zijn nieuwe naam van het bedrijf! Hij gaat dus volledig voor zichzelf, goed iets van hem vind ik! Hij deed (na mijn weten) toch bijna alles alleen!
 12. Succes jullie beiden vandaag! We horen het oordeel wel.
 13. Ik heb het net ook gezien, die blondegriet zei dat je je auto enzo aan het nachecken en poetsen was.. Op dat moment keek jij echt raar, poetsen? WTF!hahaha, lol @t WJ! Maaaaaareeee, nice dat je de uitdaging weer aan daar, super!
×
×
 • Create New...