Jump to content

Rick [Carportal.nl]

Bezoeker
 • Content Count

  5,830
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Rick [Carportal.nl]

 1. Ik heb een poos terug een ECU bij jullie gekocht voor mijn Honda D15. Als ik de auto startte bleef het Check Engine lampje branden, en na wat onderzoek ben ik er achter gekomen dat het om een automaat ECU ging ipv een handgeschakelde ECU.

   

  Ik heb vandaag de ECU open gemaakt en heb er 2 weerstandjes uit gehaald, RP17 en RP18. RP18 heb ik daarna door gesoldeerd zodat deze verbinding maakte. Tada, Automaat ECU omgebouwd naar manual ECU, en check engine lampje is uit :)

   

  Wilde ik nog ff laten weten :)

 2. Wat een lol topic @ drift forum. Wees blij dat WJ er moeite voor doet om een ander een pleziertje te gunnen. Zo zie je maar weer, wie er iets voor een ander over heeft en wie niet he.

 3. Ach, WJ zegt tenminste wat hij denkt en dat kan ik altijd wel waarderen. Dingen zijn niet altijd positief in het leven, en je hebt meer wat aan iemand die zegt hoe het zit, dan dat ie je een aai over de bol geeft en zegt het komt wel goed, schatje :P Niks mis mee als je het mij vraagt! Ligt maybe ook hoe je dingen zelf op pikt of wat je er mee doet.

   

  Ik heb ook een aantal keer wat bij WJ gekocht, altijd prima :P Hij is ook nooit te beroerd om je even te helpen als het even niet wil (Y)

 4. Heet jij ook Johan dan?

   

  Ik heb ook zeer goeie ervaringen met Johan! Hij heeft mijn CA destijds mogen bouwen en ben er heel erg tevreden over! Motor is inmiddels al veel aangepast na die tijd, maar loopt nog altijd prima :)

 5. Haha nou ik heb het idee dat die jongens bij Jeroentje allemaal wel goed van vertrouwen zijn. Dat siert ze enorm! Zo heb ik ook eens wat besteld en versneld opgestuurd gekregen. Ik moest het nog over maken, maar het werd al opgestuurd. Ik had het uiteraard gelijk over gemaakt, maar het feit dat het zo snel geregeld kan worden allemaal vind ik toch wel top! Fijn dat er mensen zijn die andere mensen durven te vertrouwen. Persoonlijk zou ik hier nooit misbruik van durven te maken. Helaas gebeurt het soms wel :(

×
×
 • Create New...