Jump to content
SXOC.NL Forum

TurboII Joop

Bezoeker
 • Content Count

  1,076
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About TurboII Joop

 • Rank
  -[Rotary Club Member]-
 • Birthday 09/10/1981
 1. Hij is weer bezig en gaat er een boxer in leggen..
 2. kopen, want het is een vierdeurs! en ik meen ergens op een forum gelezen te hebben dat ze RWD zijn..
 3. TurboII Joop

  Gran Turismo 5

  toch niet weer dat geluid hé.. ik zit een paar youtubefilmpjes over de gameplay te bekijken en ik ging direct op zoek naar die vervelende bromvliegen.. vertel me aub dat het niet waar is dat het geluid slecht is..
 4. TurboII Joop

  Kenji

  FD's bridgeporten of een 20B aub mooie auto!
 5. straatlegaal? euh.. nou nee.. maar wel 95000bhp..
 6. reclames? ff + adblockPlus geen last van..
 7. TurboII Joop

  vroeg donker...

  je hebt langer mooier licht 's ochtends en 's avonds
 8. 12933... Mijn topografische kennis over het oosten, noorden en zuiden des lands is belabberd.. wel grappig dat ik bij bezienswaardigheden er 3 in den haag waren..
 9. even ter info. Toen Vista uitkwam heb ik het geprobeerd, was niks is niks en 3 maanden later stond er gewoon weer XP op de PC. Toen kwam SP1 uit, was niks is niks en 1 week later stond er weer XP op. Dus mijn kennis van Vista is beperkt, echter nu heb ik hier een laptop staan van een collega met als klacht dat het systeem traag is. Memtest = ok, HD test = ok, koellichaam verwijderd en opnieuw koelpasta erop gedaan.. check... totale verse installatie Vista plus volledig geupdate, geen vreemde meldingen in logboek enz. geen andere programma's geinstalleerd tot dusver. systeem is zo fokking traag als stront. ik heb al de visuele tierelantijntjes al uitgezet en het is nog steeds ruk. Het systeem is niet de jongste meer. Intel celeron D220 met 1Gb ram en een flut vga kaartje (prestatie index een 3, de vga kaart...), maar het moet toch wel mogelijk zijn om vista er een beetje soepel op te laten draaien? zoek ik een beetje rond op het interweb zeggen ze dat het beste is om win7 erop te zetten. nou.. het heeft geen zin op op dit ding nog geld er tegenaan te smijten voor een nieuw besturingssysteem.. zonde.. Weet iemand nog tips en tricks?
 10. shit man.. met zo'n site word je slapend rijk..
 11. fuck.. dat golfje is echte retesnel.. jammer dat er geen rotary's in beeld waren..
 12. ik heb mijn H1 geupdate omdat ik het aan ze heb gevraagd bij vodafone. de enige manier blijkbaar..
 13. De TS heeft het over een E30 325.. dat ding heeft 170pk.. toen.. heel lang geleden..
 14. een 325?... een 325? die trek je er nog uit als je aan het nieuwe rijden bent. dus beetje gas, koppeling laten opkomen en schakelen bij 2,5k tpm. bespaar je het milieu ook nog eens..
×
×
 • Create New...