Jump to content

Nayiem


JourneY

Recommended Posts

Goed verhaal Nayiem, lekker kort ook.

 

Ga je tijd spenderen aan je troep voor elkaar krijgen in plaats van verhalen schrijven en stront gooien. Daar worden al mensen voor betaald (lees schrijvers en boeren).

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

@ Dennis: Toch maar al je posts verwijderd? Pussy..

 

@ Mick: Erg volwassen man.. Net zoals dat zaken doen met jou.

 

@ WJ: Jij en Mick zijn echt 2 buttbuddy's.. constant met z'n tweetjes tegen iedereen in gaan. Hebben jullie een relatie ofzo?

 

 

Trouwens.. WJ..

 

 

 

Uitelg van wat? Nayiem is eigen ondernemer, als hij vind dat er iets uitgelegd moet kan hij dat zelf wel beslissen en hoeft dat niet door buitenstaanders gedirigeerd te worden en al helemaal niet door iemand die nog nooit zaken heeft gedaan met Nayiem.

 

Ik heb al zaken gedaan met Nayiem en dat ging prima. Ik weet niet waarom jij dat als vraag gaat stellen, dit stuk forum heet koop en verkoopervaringen en zodoende dus bedoeld voor mensen die een koop of verkoopervaring hebben en die willen delen.

Jij hebt geen een verkoopervaring of koopervaring met Nayiem die gedeeld hoeft te worden dus ik begrijp jouw hele bemoeienis in dit topic niet.

 

Ik heb ook geen zin om me verder met dit topic te bemoeien, dus laten we ons even houden bij het delen van koop en verkoopervaringen met Nayiem, goed of slecht. De rest van het gelul kan in offtopic.

Edited by Nayiem
Link to comment
Share on other sites

Wat er hier ook nog getyped wordt, niemand wordt er nog beter van. Zoals je aangaf heb je nu bijna alle problemen opgelost, dus dat is mooi en voldoende info. Verder moddergooien, terecht of niet, zorgt alleen maar dat je mensen meer tegen je in het harnas jaagt.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Chatbox

    Load More
    You don't have permission to chat.
×
×
  • Create New...