Jump to content

Nayiem


JourneY

Recommended Posts

Nayiem heeft zojuist contact met mij opgenomen. Ik moet zeggen dat ik dit erg netjes vind en ik het niet meer had verwacht na zo'n lange tijd. Een tijd geleden had hij zich aangemeld bij een groupbuy voor 4 steering bushes die heeft hij als het goed is zojuist betaald. Uit zijn verkooptopic had ik ook interesse in de s13 skirts. Ik ben alleen voorlopig niet in de buurt dus gaat hij proberen transport te regelen. Ook mag ik de skirts kosteloos hebben vanwege het ongemak dus ik ben alsnog tevreden. :)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Het heeft nu toch een andere naam?

En waarom is nordic imports nog sponsor

@ Jimmy:

Nordic Imports bestaat inderdaad niet meer..

 

Heeft wel een andere naam, maar dat heeft andere doeleinden. Veel mensen kennen me al, en aangezien ik een slechte naam heb door mijn eigen fouten en door het gedrag van andere mensen zal het ook niks boeien als ik mijn bedrijfsnaam verander.

Hier zaken doen als bedrijf heeft dus geen zin meer... vertrouwen is weg.. en blijkbaar trek ik als sponsor de verkeerde mensen aan.. en daarmee bedoel ik de mensen die met letterlijk als SPONSOR zien.. en niet de mensen die iets bij mij gekocht hebben. En verder blijven er nog steeds een klein aantal mensen (lees: vrienden) over die het leuk vinden om mij een oplichter te noemen en lul verhalen door te vertellen via FB, prive of via klanten.., nadat ze gebruik hadden gemaakt van mijn service, de gastvrijheid in mijn garage en het materiaal + onderdelen die ik in mijn garage had liggen.

 

 

 

Nogsteeds aan het wachten op mijn remklauw, remschijf inmiddels wel binnen.

 

 

@ Damom: Ik had je al geappt.

Je remklauw vertrekt morgen. De rest heb je als het goed is al binnen.

Als je me heel even je rekeningnummer appt, dan boek ik ook nog je verzendkosten terug.

 

 

@ Journey: Je lagers en vloeibare pakking liggen bij mij in de nieuwe loods.., maar aangezien ik je nog steeds niet mag, en jouw gedrag en de berichtjes op whatsapp mij nog steeds niet bevalt, en je manier van doen, en de manier waarop je me heb belazert met de motorblok die je mooi doorverkocht hebt en de garantie die ik je gaf waar je misbruik van hebt gemaakt, zal het me best wel veel pijn doen om de onderdelen op te sturen. Maargoed... afspraak is afspraak. Ook jouw onderdelen stuur ik je de komende week op ;)

 

@ Martijn: Thnx :)

 

@ Teun: Jij hebt je trui ook al een tijdje geleden ontvangen?

 

@ Dirk Jan: Je ''converse'' rugtas ligt nog hier? Ook opsturen of kom je 't halen?

 

@ Skylineclub: Mijn topic is daar gesloten, maar wordt wel doorgelinkt naar SXOC. Rick is wél een goede vriend van me en mijn probleem met Rick heeft ook met Paul Celis (V8 S14) en zijn vriendjes te maken.. Ik heb dit met hem opgelost.. Ik heb 't probleem tussen mij en Paul uitgelegd en dit kon hij gelukkig begrijpen.

 

@ S14a_97: Ik retourneer je de kosten van je laatste bestelling deze week. Maar dat hebben we al besproken via pm :)

 

@ Eric: Zodra bovenstaande mensen, de onderdelen hebben ontvangen, en dit bevestigen, heb ik geen openstaande zaken meer.. wat mij betreft kun je mijn titel als sponsor wel verwijderen, en iets anders leuks verzinnen boven mijn avatar.

 

@ de rest: Voor diegene die ooit iets bij mij hebben gekocht of laten maken/bouwen/repareren etc.. bedankt hiervoor.

Het was me een genoegen om sponsor te zijn van SXOC. Ik had dit graag willen blijven.

Maar ik kan mijn afspraken (door omstandigheden) niet meer nakomen, en ik heb er ook niet veel tijd meer voor.

Ik ga wel door met mijn zaken, maar dan voornamelijk in het buitenland.

De mensen die al eens eerder iets bij mij hebben laten repareren of bouwen, of iets speciaals hebben gekocht.. dit kan alsnog. Maar dan via PM/Facebook/Tel of whatever..

 

En mijn excuses aan de mensen die minder leuke ervaringen hebben gehad.. maar ik hoop dat dit allemaal naar tevredenheid is opgelost.

Edited by Nayiem
Link to comment
Share on other sites

Guest JimmySX

Nou nou SstennizZ deze jongen is alles recht aan het zetten kom jij aan met een Facebook item.

 

Iedereen weet toch al dat we straatracers zijn.

Link to comment
Share on other sites

Dat zijn juist de mensen die ik hier wil hebben.vandaar ook mijn nieuwe bedrijfsnaam, doe zich meer voor doet als een club. Veel beter en beter vertrouwde omgeving waarbij je een band hebt met de mensen om je heen.

 

Straatracers zijn anders.. daar krijg je money.. and the respect.

 

Maargoed, ik snap nu je zwakke smoes en reactie hierop..

Ik begrijp t nu.. ergens deed het je pijn?

Ik wou je naam al niet noemen, ik was t trouwens al vergeten.. maar ik bedoel eerder mensen zoals jouw, die bij mij komen vragen voor sponsoring van semislicks voor een racedag ofzoiets. En als je dan vraagt wat er dan tegenover staat.. dan staan ze met de mond vol tanden.

 

En je weet precies waar ik t over heb, dus beter hou je nu gewoon je mond of ik upload screenshots van ons whatsapp gesprek waar je poeplief bent en bij mij aan het smeken bent voor een setje banden.

Edited by Nayiem
Link to comment
Share on other sites

Ik weet niet wat er allemaal tussen jullie speelt maar echt gezellig is het niet voor de rest.. Misschien ook eigen problemen oplossen in privé gesprek? :)

 

@Nayiem ik heb je gesproken via whapp en ik zie de remklauw hopelijk gauw binnenkomen.

Link to comment
Share on other sites

 

Huh lolwut? Haha die ga ik ook maar eens even terug zoeken, want heb even geen idee waar je het over hebt.. :lol:

 

EDIT

Ok kom maar op met die screenshots.. Ik kan nl niets terug vinden over smeken (alleen een vraag waar ik nooit antwoord op gekregen heb) en al helemaal geen tegenaanbod.

 

 

2 leugens in 1 post :P

 

Als je bij de 1ste keer al geen antwoord krijgt? Waarom vraag je het dan nog 2x?

Dat valt bij mij onder smeken/zeuren of bedelen.. of hoe jij t ook wilt noemen.

Thanks for making this so easy for me dude.

 

Dat zijn juist de mensen die zo'n slechte ervaring hebben met Nordic imports en alleen iets slechts erover kunnen vertellen.

 

Zo zijn er nog een aantal mensen.. Blazer van Sxoc.. kwam naar mij toe, voor transport te regelen van zijn allereerste droom sx, maar hij had geen geld of whatever.. vervolgens zijn sx opgehaald en daarna nooit wat persoonlijk van hem gehoord.. alleen maar lul verhalen achter mn rug om.

 

Paul die feestjes bij mij viert, zijn s14 bij mij heeft laten maken.. en vervolgens met 9man voor de deur staat en geld gaat eisen en mij zwart gaat maken bij iedereen.. fuck logic.

 

Dan heb je Mick.. onze pro drifter.. die alles naar beneden wil afronden, je bezeikt waar je bij staat, elke krasje durft op te noemen.. zelfs op een dumpvalve... En dan vervolgens nog durven te vragen.. ''wat kost het voor mij''.....

 

Zo kan ik er nog wel een paar opnoemen.. alemaal profiteurs.. maargoed, i rest my case.

Edited by Nayiem
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Chatbox

    Load More
    You don't have permission to chat.
×
×
  • Create New...