Jump to content

Nayiem


JourneY

Recommended Posts

Nayiem hield een feestje/barbeque @ zijn bedrijf. Ik wilde graag langskomen. Mijn S13 is kapot en ik had totaal geen zin in het openbaar vervoer. Nayiem was zo aardig om aan te bieden om mij te komen halen in Friesland (300 kilometer). Ik heb hem toen gevraagd of hij gelijk mijn S13 mee kon nemen.

 

Omdat het nogal kortdag was zijn er wat dingetjes mis gegaan tijdens het regelen van de auto/trailer, maar dat maakt niet uit. Mijn auto is daar veilig aangekomen en ik heb een geweldig weekend gehad.

 

Toen we aankwamen kreeg ik een rondleiding door de loods. We hebben met z'n allen gebarbequed, gesleuteld en gedrift.

Ik had m'n camera bij me en zal binnenkort m'n filmpje online zetten.

 

Thanks man!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Hij heeft contact met mij opgenomen en als het goed is heeft hij gisteravond/vannacht geld over gemaakt. Er was net alleen nog niks bijgeschreven. Zodra dit is gedaan post ik weer een bericht.

 

Maand geleden was dit. Ik heb nooit geld ontvangen. Eind maart nam hij contact met me op of hij de dag erna langs kon komen. Ik tijd gemaakt omdat hij al om 9 uur 's ochtends er zal zijn. Had ik blijkbaar die nacht een bericht gekregen dat hij het niet ging redden maar die dag erna kon hij wel. Ik een tijd gevraagd wanneer hij die dag dan kon komen maar sindsdien nooit meer antwoord gehad. Ik heb hem genoeg kansen gegeven maar nu ben ik er echt klaar mee.

Link to comment
Share on other sites

als iemand zegt dat hij geld over heeft gemaakt, en dit is dus blijkbaar niet zo, is men gewoon aan het liegen. Fijne trader heb je dan.

 

Ik heb inmiddels meer vertrouwen in non-traders dan in traders hier op het forum... Dit "ervaringen" topic is een onmisbaar stukje forum geworden.

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Al sinds januari aan het wachten op een pakketje van de groupbuy..

Vorige maand mailt hij me dat het pakketje was aangekomen en dat hij het de volgende dag op de post ging gooien..

sindsdien NIETS meer gehoord, alhoewel hij mijn berichten op 13 april heeft gelezen..

vind dit toch niet kunnen

Link to comment
Share on other sites

Jij kunt er helemaal niks aan doen.

En ik was op dat moment eventjes niet zo actief hier, dus het was al geregeld voordat ik er erg in had.

Edited by Teun
Link to comment
Share on other sites

Ik heb met enige regelmaat (telefonisch) contact met hem. Ik ben het er volledig mee eens dat hij geen held is in het nakomen van bepaalde afspraken, maar ik ben ook van mening dat dit topic geen realistisch beeld vormt van hoe Nayiem in elkaar steekt. Terwijl dit topic gevuld wordt met negatieve ervaringen, zijn er ook een hele boel positieve dingen te noemen die hier niet aan bod komen. Logisch natuurlijk, men is nou eenmaal sneller geneigd negatieve feedback te plaatsen dan positieve.

 

Voor zover ik weet is Nayiem momenteel druk bezig met alle projecten die klanten bij hem hebben lopen. Hij heeft mij verteld dat hij momenteel even niet/nauwelijks actief is op SXOC. Voor eenieder die contact met hem zoekt kun je hem het best telefonisch bereiken. Telefoonnummer kan ik je via PM doorgeven.

 

Eric, wat zeg je als forumeigenaar hier van?

 

Niet bepaald nodig dat je hier gaat zitten stoken.

Edited by Dirk Jan
Link to comment
Share on other sites

Ik had aan Angelo bij zijn vorige bezoek gevraagd of hij mijn hoodie mee wilde nemen, maar toen wist Nayiem niet meer waar hij hem had liggen. In mijn geval ligt het dus iets anders dan te weinig tijd hebben.

Ik heb echt niet het idee dat hij een oplichter is ofzo, hij probeert het volgens mij allemaal goed te doen, maar hij heeft volgens mij gewoon niet de tijd, de structuur en het overzicht om alle afspraken die hij maakt ook na te kunnen komen.

Edited by Teun
Link to comment
Share on other sites

Allemaal leuk en aardig. Helemaal niemand heeft er wat aan als je je afspraken niet na kan komen. Als je als startend ondernemer op deze manier via internet je bedrijf probeert te runnen, dan gaat dat echt geen positief beeld opleveren. Ook al ben je vast een aardige kerel.

 

Mij is wat beloofd, inmiddels zou het opgestuurd zijn. Contact gehad met wanteds13, maar daar hoor ik ook niets meer van. Ik heb ook niet het idee dat dit opgelost gaat worden.

Link to comment
Share on other sites

versta niet wat het probleem is met nayiem, ik denk dat hij wat teveel werk heeft en dat prullen blijven aanslepen(wat normaal is)...

heeft een zeer mooie dienst gedaan voor wat duitse jongeren en heeft een silvia shell gekocht en deze speciaal naar duitsland gebracht voor die gasten.

de afspraak is wel een paar keer uitgesteld maar hij heeft zijn woord gehouden, dus dat is nog altijd het belangrijkste...

 

voor mij is het een topkerel! met wat geduld komt alles goed!

zeer vriendelijk en leuke babbel!

 

groeten

 

lieven

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

een maand geleden was hij eens 's avonds in de buurt van Gent dus kwam ie gelijk eens bij mij langs

daar heeft hij samen met z'n kameraad eens alles nagekeken in de motorruimte en alles juist aangesloten en eens getest

hij stelde vast dat ik de verkeerde injectoren had (donker gele ipv licht gele)


vorige zondag nog bij hem geweest achter de juiste injectoren en dan nog een koelvloeistof reservoir mee gekregen (Y)

ook een toffe babbel gehad, veel bijgeleerd en rondleiding gekregen op zijn nieuwe locatie :)

 

toen in z'n nieuwe werkplaats zie je dat de verhuis nog duidelijk bezig is en de werkplaats wat meer vorm moet krijgen zodat alles mooi z'n plekje krijgt

hij staat daar met een stuk of 6 projecten en vertelde over de drukke week met een 8-tal motorswaps

 

ik kan ook enkel positieve dingen zeggen over Nayiem!

als startend onderneming moet je natuurlijk je best doen om je naam te maken en klanten te verkrijgen, Nayiem probeert dit door iedereen altijd te willen helpen waardoor hij het heel druk heeft.

ik zou zo Nayiem terug contacteren bij mijn eerst volgend probleem

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Chatbox

    Load More
    You don't have permission to chat.
×
×
  • Create New...