Jump to content

ADZS13 --> DON'T TRUST HIM!


TCD

Recommended Posts

Ik heb er in ieder geval geen medelijden mee. Toen ik zn koukies kocht kon hij mij 2 weken later het geld al niet terugstorten ... alles was al weg. Hij kon mijn deel al terugbetalen met de koukies die hij aan TCD verkocht, maar blijkbaar was dat geld ook al weer snel op. Via het forum lees ik dat hij CF doorcards aan iemand verkocht heeft (ook niet al te vlot) en blijkbaar is er nog steeds geen geld voorhanden om ons terug te betalen. Ik geloof er niets meer van ...

 

Verder stelt hij al 4 maand het terugbetalen uit omdat zijn paypal account geblokkeerd is en komt hij steeds met het excuus dat mn BIC/IBAN niet correct zijn en hij geen terugbetaling kan doen. Nu dat heel het verhaal publiek gaat komt hij ineens weer achter onze paypal adressen vragen ??? Tijd kopen noemen ze zoiets ...

Edited by bakke
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Het enige nieuws is dat hij spulletjes verkoopt om zo geld bijelkaar te krijgen en ons daarvan terug te betalen. Ik krijg wel min. 1x per week een update. Maar nog geen cent gezien......

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ja, 2x zelfs. Gek, normaal krijg ik automatisch een melding via Mijn brein is te klein om mijn telefoon te snappen. Hmmmm....hij heeft idd hetzelde aan mij gestuurd. Ik stuur hem nogmaals mijn bankgegevens (3e keer geloof ik).

 

To be continued again :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Een positieve wending :). Bakke heeft zijn geld via Paypal ontvangen namens een SXOC.com lid. Die sprong in de bres voor ons.

 

Mijn deel van het geld volgt over ongeveer twee weken. Boeit me niet, zolang ik het maar krijg :).

 

To be continued......

Link to comment
Share on other sites

Voor mij is het inderdaad tot een goed einde gekomen. Adam begon weer te zeuren dat hij geen internationale overschrijvingen kon doen, zijn paypall was geblokkeerd etc.

Hij heeft het geld overgeschreven naar iemand van de staff van SXOC en die is zo vriendelijk geweest om het via paypall tot bij mij te zenden.

 

K hoop dat het voor jou evengoed afloopt TCD, want net zoals ik op sxoc vermeldde , ik blijf het een raar verhaal vinden van alles wat er gebeurt is met de koukies en ik geloof er nog steeds geen woord van... I keep my fingers crossed for you.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Bijna een maand later en nog steeds geen cent gezien van die.......snuiter. Wel in de tussentijd een hoop updates, maar daar koop ik nog geen broodkapje voor <_<.

 

Het stijgende vertrouwen - aangezien iemand via SXOC.com als tussenpersoon fungeert - begint weer af te brokkelen zo......

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Chatbox

    Load More
    You don't have permission to chat.
×
×
  • Create New...